Gavepakke fra CEMO og NFT

Spre glede, samtidig som du støtter en meningsfull sak. Gi bort kaffe og utsøkt søtsaker som smaker godt, men også gjør godt for barn i slummen.

CEMO kaffe – bærekraftig glede

Ferskemalte kaffebønner fra CEMO, en pioner innen bærekraftig kaffeproduksjon. Nyt kvalitetskaffe med god samvittighet, og vis at du bryr deg om både smak og verden rundt deg.

Håndplukket sjokolade – søt solidaritet

Opplev nøye karatert samling av premium sjokolade. Nyt øyeblikkene av søt glede, vel vitende om at ditt valg også gjør en forskjell i verden.

Samfunnsansvar – NFT og MYSA


Les mer om NFTs samfunnsansvar

Vårt mål:

Ved å kjøpe en MYSA julegave, blir du en del av en global bevegelse som støtter unge mennesker i Mathare-dalen, Kenya, gjennom Mathare Youth Sports Association (MYSA). Vårt mål er enkelt og kraftig: Å gi disse ungdommene en plattform for personlig vekst, lederskap og fotballglede. Hver krone du investerer i en julegave går direkte til MYSA og hjelper til med å forandre liv.

Vi inviterer deg til å være en del av noe større i år.  MYSA julegaven og 100% av gaven går ned til prosjektet vårt i Mathare-slummen. Tilbake sitter du med en smakfull glede som du kan gi bort, men også en gave av muligheter for 30 000 barn. For hver kopp du brygger og hver bit du spiser, støtter du MYSA og deres engasjement for å forvandle unge liv gjennom sport og utdanning.

Hvordan kan jeg bidra?

Bestill din julegave nå:

Gjør din jul ekstra spesiell ved å velge MYSA julegaver. For kun 300 kroner, gir du ikke bare smaksopplevelser, men også en livsforandrende mulighet til unge mennesker. Bestill nå og vær en del av MYSA sin reise mot positiv forandring. Gi en gave med hjerte og hensikt! 

Fyll ut skjemaet nedenfor for å bestille

Del din støtte

Ditt kjøp av en MYSA julegave betyr mer enn bare produkter. Det symboliserer håp, drømmer og en tro på en bedre fremtid. Del ditt bidrag med venner og kjente. Bruk #MYSAvenner og #fotballtreneren

Sammen kan vi skape engasjement, glede og inspirasjon.