Mandag er siste frist for påmelding til Cupfinaleseminaret

Mandag 4. desember er siste frist for å melde seg på årets Cupfinaleseminar – og med det få oppleve internasjonale trenekapasiteter som Kasper Hjulmand, Quique SetiénJosé CouceiroDr. André SeabraThomas Grønnemark,  Mikkjal Thomassen og Eija Feodoroff mikset med nasjonale navn som Ståle SolbakkenLeif Gunnar SmerudJohn CarewHugo Pereira,  Magne Hoseth og Hans-Erik Eriksen, for å nevne noen.

SISTE FRIST: Mandag 4. desember er siste frist for å melde seg på årets Cupfinaleseminar

Et helt batteri av store nasjonale og internasjonale trenernavn står på nytt klare til å bidra når Norsk Fotballtrenerforening inviterer til Nordens største fagtiltak for fotballtrenere – Cupfinaleseminaret, i tett samarbeid med Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball.
Selv om deltakerlisten raskt fylles opp, er det fortsatt ikke for sent å melde seg på. Vi har noen plasser igjen, men siste frist for påmelding til årets seminar er mandag 4. desember.

Tre dager

For trenere med UEFA PRO-lisens, UEFA A-lisens og UEFA KT-lisenser gjennomføres  Cupfinaleseminaret over tre dager – torsdag 7., fredag 8. og lørdag 9. desember. Fra lunsj torsdag til lunsj fredag er det eget program for trenerne med de høyeste trenerlisensene, før de går videre inn i det ordinære Cupfinaleseminaret, som starter fredag 8. desember kl. 12.00. 
  For å få godkjent 20 timer etterutdanning er deltakelse alle tre dagene obligatorisk.

Det ordinære Cupfinaleseminaret går over to dager – fredag 8. og lørdag 9. desember – og er åpent for alle trenere. 
  Trenere med UEFA B-lisenser får 10 timer godkjent etterutdanning gjennom deltakelse på Cupfinaleseminaret.

Programmet for etterutdanningsseminaret er nå mer eller mindre spikret. For det ordinære Cupfinaleseminaret er de store linjene på plass, inkludert innholdet i seks workshoper med to omganger hver på fredag ettermiddag, totalt 12 seanser.
Klikk på lenkene under for se programmet:

Praksis i fugleperspektiv

En av de mest spennende nyvinningene på årets Cupfinaleseminar er at vi flytter praksisen fra snø, vind og kuldegrader utendørs, til gode varme Meet-salen på Ullevaal stadion.
  Der blir det først en felles praksis med Paco og Odds A-lag. Økta er forhåndsfilmet i fugleperspektiv, samtidig som et close-up kamera følger Pål Arne Paco Johansen med lyd og bilder. På scena sitter Paco sammen med trenerutvikler Odd Einar Fossum og reflekterer og diskuterer økta underveis. Samtidig er det avsatt tid til spørsmål og innspill fra salen i etterkant.

Etterpå deles salen i to, og det kjøres to tilsvarende runder parallelt. En økt med Follo, ledet av Hugo Pereiera og Hans-Erik Eriksen, og en økt med Odds G19-lag. 

Keepertrenerene har egen praksis i Grei-hallen med «tilslagsteknikkprofessor» Eija Feodoroff, som viser metodikk for trening av tilslagsteknikk. Praksisen går parallelt med øvrig praksis lørdag formiddag.

Kanoner i kø

NFT er stolt over at vi sammen med NFF og NTF-sport igjen kan tilby et Cupfinaleseminar med variert og godt program over tre dager, der de fotballfaglige kanonene – både nasjonale og internasjonale – står i kø for å dele kunnskap og kompetanse.

Internasjonale kapasiteter som Quique SetiénJosé CouceiroDr. André SeabraThomas Grønnemark,  Mikkjal Thomassen og Eija Feodoroff mikses med nasjonale navn som Ståle SolbakkenLeif Gunnar SmerudJohn CarewHugo Pereira,  Magne Hoseth og Hans-Erik Eriksen, for å nevne noen.

Programmet vil bli komplettert ytterligere i løpet av tida inn mot seminaret. Så følg med for oppdateringer.
  

Klikk på boksene nedenfor for mer informasjon og påmelding