Cupfinaleseminaret: Meld deg på senest 15. nov. og spar inntil kr 1 400,-

Det er opp til 1 400 kroner å spare om du melder deg på Cupfinaleseminaret senest 15. november. Benytt denne unike sjansen til et møte med kapasiteter som Mikkjal Thomassen, Magne Hoseth, Quique Setién, Ståle Solbakken, Leif Gunnar Smerud, Thomas Grønnemark,  José Couceiro, André Seabra, Eija Feodoroff , Hugo Pereira og Hans-Erik Eriksen – for å nevne noen av bidragsyterne når dørene åpnes til det 35. Cupfinaleseminaret fra 7. til 9. desember. Med Cupfinalen mellom Molde og Bodø/Glimt som dessert.

Et helt batteri av store nasjonale og internasjonale trenernavn står på nytt klare til å bidra når Norsk Fotballtrenerforening inviterer til Nordens største fagtiltak for fotballtrenere – Cupfinaleseminaret, i tett samarbeid med Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball.

Fylles opp med program og deltakere

Cupfinaleseminaret fylles nå opp, både når det gjelder deltakere og program. Men fortsatt er det plasser igjen, og melder du deg på senest 15. november kan du spare opp til kr 1 400,-.

Prisen for å delta på det ordinære Cupfinaleseminaret for ikke-medlemmer i Norsk Fotballtrenerforening uten rabatt er kr 4 300,-.
  • Som medlem i NFT får du en rabatt på kr 750,-.
  • Melder du deg i tillegg på senest 15. november får du ytterligere kr 650,- i rabatt.
  Som medlem i NFT oppnår du dermed en pris som er kr 1 400,- lavere enn full pris om du er rask med påmeldingen. Rabatten er den samme om du skal delta på etterutdanningen for trenerene med de høyeste trenerlisensene eller ordinært Cupfinaleseminar. 
  Ikke-medlemmer som melder seg inn samtidig som de melder seg på Cupfinaleseminaret vil få medlemsrabatten. 

Tre dager

For trenere med UEFA PRO-lisens, UEFA A-lisens og UEFA KT-lisenser gjennomføres  Cupfinaleseminaret over tre dager – torsdag 7., fredag 8. og lørdag 9. desember. Fra lunsj torsdag til lunsj fredag er det eget program for trenerne med de høyeste trenerlisensene, før de går videre inn i det ordinære Cupfinaleseminaret, som starter fredag 8. desember kl. 12.00. 
  For å få godkjent 20 timer etterutdanning er deltakelse alle tre dagene obligatorisk.

Det ordinære Cupfinaleseminaret går over to dager – fredag 8. og lørdag 9. desember – og er åpent for alle trenere. 
  Trenere med UEFA B-lisenser får 10 timer godkjent etterutdanning gjennom deltakelse på Cupfinaleseminaret.

Programmet for etterutdanningsseminaret er nå mer eller mindre spikret. For det ordinære Cupfinaleseminaret er de store linjene på plass, inkludert innholdet i seks workshoper med to omganger hver på fredag ettermiddag, totalt 12 seanser.
Klikk på lenkene under for se programmet:

Praksis i fugleperspektiv

En av de mest spennende nyvinningene på årets Cupfinaleseminar er at vi flytter praksisen fra snø, vind og kuldegrader utendørs, til gode varme Meet-salen på Ullevaal stadion.
  Der blir det først en felles praksis med Paco og Odds A-lag. Økta er forhåndsfilmet i fugleperspektiv, samtidig som et close-up kamera følger Pål Arne Paco Johansen med lyd og bilder. På scena sitter Paco sammen med trenerutvikler Odd Einar Fossum og reflekterer og diskuterer økta underveis. Samtidig er det avsatt tid til spørsmål og innspill fra salen i etterkant.

Etterpå deles salen i to, og det kjøres to tilsvarende runder parallelt. En økt med Follo, ledet av Hugo Pereiera og Hans-Erik Eriksen, og en økt med Odds G19-lag. 

Keepertrenerene har egen praksis i Grei-hallen med «tilslagsteknikkprofessor» Eija Feodoroff, som viser metodikk for trening av tilslagsteknikk. Praksisen går parallelt med øvrig praksis lørdag formiddag.

Kanoner i kø

NFT er stolt over at vi sammen med NFF og NTF-sport igjen kan tilby et Cupfinaleseminar med variert og godt program over tre dager, der de fotballfaglige kanonene – både nasjonale og internasjonale – står i kø for å dele kunnskap og kompetanse.

Internasjonale kapasiteter som Quique SetiénJosé CouceiroDr. André SeabraThomas Grønnemark,  Mikkjal Thomassen og Eija Feodoroff mikses med nasjonale navn som Ståle SolbakkenLeif Gunnar SmerudJohn CarewHugo Pereira,  Magne Hoseth og Hans-Erik Eriksen, for å nevne noen.

Programmet vil bli komplettert ytterligere i løpet av tida inn mot seminaret. Så følg med for oppdateringer.
  

Klikk på boksene nedenfor for mer informasjon og påmelding