Stem på Årets Grasrottrener nå

201 trenere fra hele landet er nominert til å bli Årets Grasrottrener i norsk fotball. Fram til søndag 1. oktober kl. 23.59 kan du stemme på din favoritt.

Aldri tidligere har så mange trenere vært nominert til den gjeve tittelen Årets Grasrottrener, som kåres i et samarbeid mellom Norsk Tipping, Norges Fotballforbund og Norsk Fotballtrenerforening.
  – 201 er rekord i antall nominasjoner, og det er utrolig stas at så mange har lyst å hedre grasrottrenerne. Vi har fått inn veldig mange verdige kandidater, som alle sammen er dyktige grasrottrenere og gjør en fantastisk innsats hver uke for barn og unge. Nå oppfordrer vi alle til å gå inn og stemme på sin favoritt, sier prosjektleder i NFF, Silje Gullteig Lürssen.   

Løfte rollemodellene

– Norsk Tipping ønsker å løfte de gode rollemodellene i norsk fotball, og grasrottreneren er kanskje den viktigste rollemodellen. Grasrottreneren er rollemodellen som tar vare på utøverne, tilrettelegger for god aktivitet, og gir spillerne mestringsfølelse og utfordringer. Med Årets Grasrottrener har vi lyst til å gi motivasjon og inspirasjon til alle de nominerte og vinnere, sier Preben Stai i Norsk Tipping. 
  – Vi i Trenerforeningen skal jobbe for fotballtrenere på alle nivåer i norsk fotball. Vi skal sikre trenerens stilling og status i norsk fotball og vi mener dette virkelig vil være med å løfte frem statusen og stoltheten over det å være fotballtrener. Det finnes uendelig mange gode og verdige kandidater der ute, og det vil være vanskelig å bare skulle kåre en vinner i hver krets og en vinner nasjonalt, sier daglig leder Geir Åge Olsen i NFT.

Slik er Årets Grasrottrener 2023:

• Frem til 10. september kunne man nominere sin kandidat til Årets Grasrottrener

• Fra 25. september til 1. oktober vil man kunne stemme på sin favoritt blant de nominerte Grasrottrenerne i hver fotballkrets

• En lokal jury kårer Årets Grasrottrener i hver krets blant de fem med flest stemmer etter stemmeperioden

• En nasjonal jury kårer Årets Grasrottrener i fotballen blant de 18 kretsvinnerne

• Utdelingen skjer på Cupfinaleseminaret i desember

• Vinneren blir invitert til idrettsgallaen i Trondheim i januar 2024