Cupfinaleseminar-praksisen er klar – siste frist for påmelding i dag

Praksisøktene til kommende helgs Cupfinaleseminar er nå klare. Få med deg nyvinningen lørdag formiddag – men vær rask, for siste frist for påmelding til Cupfinaleseminaret 2023 er i dag.

FØLGER MED: Trenerveileder Odd Einar Fossum følger økta fra «kontrollrommet» på Skagerak Arena. Foto: Bjørn Frode Strand

En av de mest spennende nyvinningene på årets Cupfinaleseminar er at vi flytter praksisen fra snø, vind og kuldegrader utendørs, til gode varme Meet-salen på Ullevaal stadion.
  Der blir det først en felles praksis med Paco og Odds A-lag. Økta er forhåndsfilmet i fugleperspektiv, samtidig som et close-up kamera følger Pål Arne Paco Johansen med lyd og bilder. På scena sitter Paco sammen med trenerutvikler Odd Einar Fossum og reflekterer og diskuterer økta underveis. Samtidig er det avsatt tid til spørsmål og innspill fra salen i etterkant.

Etterpå deles salen i to, og det kjøres to tilsvarende runder parallelt. En økt med Follo, ledet av Hugo Pereiera og Hans-Erik Eriksen, og en økt med Odds G19-lag. 

Keepertrenerene har egen praksis i Grei-hallen med «tilslagsteknikkprofessor» Eija Feodoroff, som viser metodikk for trening av tilslagsteknikk. Praksisen går parallelt med øvrig praksis lørdag formiddag.

SPENNENDE NYHET: Videofilmet praksisøkt blir en spennendene nyhet på Cupfinaleseminaret. Sentrale aktører i nyvinningen, fra venstre Bjørn Frode Strand fra NFT-styret, Odd- trener Pål Arne Paco Johansen og trenerveileder Odd Einar Fossum. Foto: Privat
  • Klikk på lenkene under for å se programmet:

Flere med

Det er flere grunner til forsøket med å flytte praksisen inn denne gang. Vær- og føreforhold i desember er allerede nevnt. I tillegg er det en kjensgjerning at mange seminardeltakere velger å droppe praksisen, kanskje nettopp på grunn av været.
  I tillegg spilles Cupfinalen 2023 mellom Molde og Bodø/Glimt på Ullevaal stadion kl. 16.00. Med praksis på Meet forenkles logistikken vesentlig. Det er mulig å gå «tørrskodd» rett fra praksis til kamp.
  – Dessuten ønsker vi gjennom dette å rigge praksisen med tanke på et forsterket fokus på trenerutvikleren/trenerveilederen, noe som er et nasjonalt satsingsområde, sier leder Dag Opjordsmoen i Norsk Fotballtrenerforening. 
  – Samtidig åpner det for mer diskusjon og refleksjon underveis, og aktivering av salen, fordi vi kan følge økta tett med bilder og lyd.

Siste frist

Mandag 4. desember er siste frist for å melde seg på årets Cupfinaleseminar – og med det få oppleve internasjonale trenekapasiteter som Kasper HjulmandQuique SetiénJosé CouceiroDr. André SeabraThomas Grønnemark,  Mikkjal Thomassen og Eija Feodoroff mikset med nasjonale navn som Ståle SolbakkenLeif Gunnar SmerudJohn CarewHugo Pereira,  og Hans-Erik Eriksen, for å nevne noen.

SMAKEBIT: EN liten video-smakebit på hvordan praksisen blir seende ut for deltakerne på Cupfinaleseminaret.

Programmet vil bli komplettert ytterligere i løpet av tida inn mot seminaret. Så følg med for oppdateringer.
  

Klikk på boksene nedenfor for mer informasjon og påmelding