Ønsker hjelp til undersøkelse om fotballspilleres bevegelser

Fysisk trener og fysioterapeut Peder Lindsetmo på Rosenborgs SalMar Akademi ønsker hjelp fra fotballtrenere over hele landet til å svare på en undersøkelse knyttet til fotballspilleres bevegelser i kamp som utgangspunkt for å optimalisere fysisk trening og utvikling. Undersøkelsen er knyttet til en oppgave i forbindelse med videreutdanning som topptrener i regi av Olympiatoppen.

VIDEREUTDANNING: Fysisk trener og fysioterapeut på SalMar Akademiet, Peder Lindsetmo, tar topptrenerutdannelse i regi av Olympiatoppen og NTNU og ønsker trenerhjelp til å besvare en undersøkelse.

– I forbindelse med min videreutdanning ved Topptrenerstudiet som Olympiatoppen og NTNU gjennomfører, skal jeg skrive en prosjektoppgave. I min oppgave ønsker jeg å undersøke fotballspilleres bevegelser i kamp som utgangspunkt for å optimalisere fysisk trening og utvikling, sier Lindsetmo og understreker:
  – Merk at fysiske ferdigheter betyr bevegelsene på fotballbanen (eks. akselerasjonshurtighet). Hva du ser, ikke fysiologien bak (fysisk kapasitet). Jeg ønsker å dykke dypere inn i fysiske arbeidskrav i fotball – med hovedblikk på selve bevegelsene spillerne utfører på banen. og at det er dette som videre er utgangspunkt for verktøy, metoder osv. vi bruker for å trene og kontrollere fysisk utvikling for fotballspillere.

For å få nok data til undersøkelsen ønsker Lindsetmo hjelp fra fotballtrenere landet rundt til å svare på en kort undersøkelse, som det tar under fem minutter å besvare.