Jakten på den gode (nok) økta i barnefotballen

Hva er en god treningsøkt for en 6-åring? Hva må jeg kunne om taktikk og fysisk trening? Hva er de «beste» øvelsene som gjør treningen artig og gir mest og best læring for spillerne? Hva med differensiering og tilpasset læring? Hva er en god nok økt i barnefotballen?

GOD BARNEFOTBALL: Tidligere toppspiller Anders Stadheim, nå ansvarlig for trenerutdanningen i NFF Sogn og Fjordane og dedikert pappatrener, deler noen erfaringer og tanker rundt trening av de yngste. Foto: Ivar Thoresen.

Hva er en god økt i barnefotballen? Hvordan sørge for at alle trives, og samtidig opplever mestring og utvikling? Den tidligere toppspilleren Anders Stadheim, nå ansvarlig for trenerutdanningen i NFF Sogn og Fjordane og dedikert pappatrener, deler her noen erfaringer og tanker rundt trening av de yngste.