Skap juleglede for deg selv og andre – kjøp NFTs julepakke og støtt MYSA

Norsk Fotballtrenerforening (NFT) ønsker å invitere dere til å bli med på vår innsats for å støtte Mathare Youth Soccer Academy (MYSA) i Nairobi, Kenya, og samtidig spre litt juleglede både for deg selv og andre.

I år har vi bare 3 000 julepakker og vi vil gi deg et fortrinn til å kjøpe inn det du trenger nå, før lageret tømmes. 

Denne julepakken er satt sammen med kjærlighet og omsorg fra CEMO, og inneholder deilige håndlagde sjokolader, ferskbrent kaffe og en liten overraskelse som vil glede alle som mottar den. 
  Alt dette får du til kun kr 300,- pr. julepakke.
  Det beste av alt er at alle inntektene fra salget av disse julepakkene går uavkortet til NFTs viktige prosjekt med MYSA. Du kan nyte disse deilige produktene og samtidig bidra til å skape en bedre fremtid for barn i nød.

MYSA

Mathare Youth Sports Association, bedre kjent som MYSA, har over 35 000 medlemmer og 2 100 fotballag. De er hjertet av endring i områdene i og rundt Mathare-dalen utenfor Nairobi i Kenya, hvor de skaper en arena hvor barn og unge kan utfolde seg, utvikle lederegenskaper og bryte grenser. 

MYSA og NFT har nå et ti år langt partnerskap mellom seg. Dette samarbeidet har forvandlet tusenvis av barns liv i Nairobis slumområder ved å gi dem tilgang til sport, utdanning og trygghet. NFT har utdannet trenere, støttet trenerveiledere og skapt positive miljøer hvor barn kan utvikle seg og blomstre.

Hvorfor er dette viktig for NFT?

Teddy Moen var dedikert til å gjøre en positiv forskjell. Hans engasjement for MYSA var forbilledlig og sterkt. Vi ønsker å gi deg muligheten til å bli med på hans reise – igjen. Etter hans bortgang var Teddys store ønske at vi i Trenerforeningen videreførte det arbeidet han har lagt ned de siste ti åra. Dette ønsker vi, men det kan ikke skje uten deg på laget. 

Hvordan kan dere bidra?

Det er enkelt! Bestill NFTs spesialjulepakke til dine ansatte, kunder venner og bekjente som en meningsfull julegave. Ikke bare vil du kunne glede mottakerne med deilige godbiter, men også være med på å skape håp for barn i nød.

Bestillingsprosessen er enkel og praktisk, og vi sørger for at julepakkene leveres til deres ønskede leveringsadresse.

Vi takker på forhånd for støtten og ser frem til å gjøre en meningsfull forskjell sammen denne jula.