Podkast: Alexander Straus – Kjuagutt med suksess i verdens største klubb

Tirsdag spiller Norge sin andre VM-kamp på New Zealand, mot Sveits – med mål om å revansjere åpningstapet mot vertsnasjonen. Som oppvarming slipper vi en ny episode av podkasten Fotballtreneren – hvor Arne Møller møter Kjuagutten Alexander Straus, som blant annet snakker om sin nye tilværelse som hovedtrener i Bayern München.

NY TILVÆRELSE: Aleaxander Straus snakker med Arne Møller om sin nye tilværelse som hovedtrener for Bayern München i denne episoden av podkasten Fotballtreneren. Foto: NTB

Han førte Bayern München til seriegull på første forsøk. I Champions League endte det med semifinale etter store prestasjoner mot både Barcelona og Arsenal. Alexander Straus kan se tilbake på nok en sesong med stor suksess. Vi møtte ham halvveis i sesongen, i München rett før jul i 2022.  Her delte han sine tanker med oss: om utfordringer, erfaringer og ikke minst hva han selv tror på. Hør Alexander – på vei mot noe stort.

For fotballtrenere – av fotballtrenere

FOTBALLTRENEREN er podkasten for fotballtrenere – av fotballtrenere. Et selvsagt valg for alle fotballtrenere som ønsker å lære mer om rollen, faget og forhold som er av interesse for trenere på alle nivåer. 
  Gjennom podkasten FOTBALLTRENEREN blir du bedre kjent med en rekke norske og utenlandske trenerprofiler, som deler av sin kompetanse. Podkasten produseres av Norsk Fotballtrenerforening i samarbeid med Norsk Tipping, en av NFTs samarbeidspartnere.

Arne Møller på laget

Det finnes allerede en rekke podkaster om fotball tilgjengelig. Der det snakkes om fotballtrenere og hva trenere gjør, hvordan de tenker og hvordan de opptrer. Ikke like ofte med erfarne fagfolk som deltakere og bidragsytere. Det er dette «vinduet» NFT har lyst til å åpne med sin egen podkast FOTBALLTRENEREN.

  – Vi vil løfte fram stemmene til ekte og autentiske fotballtrenere med solid fartstid og lang bransjeerfaring, sier podkast-ansvarlig Arne Møller.

  Alle podkastene vil være en samtale mellom Arne Møller og en eller flere trenere. Hver episode har en varighet på mellom 30 og 60 minutter.