Podkast: Maren Mjelde – kaptein med mål i sikte

Torsdag starter VM i fotball for kvinner i Australia og New Zealand. Norge er i gang allerede i VMs åpningskamp, mot vertslandet New Zealand. Som en oppkjøring til mesterskapet møter Arne Møller landslagskaptein Maren Mjelde i en ny episode av podkasten Fotballtreneren.

VM-KLAR: Landslagskaptein Maren Mjelde og lagvenninnene er klare for VM-start mot New Zealand torsdag morgen. Møt landslagskapteinen i denne episoden av podkasten Fotballtreneren. Foto: NTB

Maren Mjelde lever drømmen. Som landslagskaptein og utenlandsproff i engelske Chelsea. Til tross for at hun debuterte tidlig i Toppserien, har veien til internasjonal suksess vært lang og tidvis humpete. Nå spiller Maren Mjelde årlig for flere titler, i The FA Women’s Super League og Champions League. Og ikke minst kommer det et VM med det norske landslaget i Australia og New Zealand i sommer. I denne episoden får du høre Maren snakke om sin egen bakgrunn og utvikling, men også hva hun mener må til for å løfte norsk fotball, på klubb- og landslagsnivå.

For fotballtrenere – av fotballtrenere

FOTBALLTRENEREN er podkasten for fotballtrenere – av fotballtrenere. Et selvsagt valg for alle fotballtrenere som ønsker å lære mer om rollen, faget og forhold som er av interesse for trenere på alle nivåer. 
  Gjennom podkasten FOTBALLTRENEREN blir du bedre kjent med en rekke norske og utenlandske trenerprofiler, som deler av sin kompetanse. Podkasten produseres av Norsk Fotballtrenerforening i samarbeid med Norsk Tipping, en av NFTs samarbeidspartnere.

Arne Møller på laget

Det finnes allerede en rekke podkaster om fotball tilgjengelig. Der det snakkes om fotballtrenere og hva trenere gjør, hvordan de tenker og hvordan de opptrer. Ikke like ofte med erfarne fagfolk som deltakere og bidragsytere. Det er dette «vinduet» NFT har lyst til å åpne med sin egen podkast FOTBALLTRENEREN.

  – Vi vil løfte fram stemmene til ekte og autentiske fotballtrenere med solid fartstid og lang bransjeerfaring, sier podkast-ansvarlig Arne Møller.

  Alle podkastene vil være en samtale mellom Arne Møller og en eller flere trenere. Hver episode har en varighet på mellom 30 og 60 minutter.