Podkast: Dag Opjordsmoen – med hodet og hjertet

Arne Møller møtte under NFTs Trenertur til London daværende fagansvarlig i Norsk Toppfotball-Sport og nåværende leder i Norsk Fotballtrenerforening, Dag Opjordsmoen, til en samtale om hvordan Norsk Toppfotball (NTF) har bygget opp et unikt fagmiljø i norske toppklubber. Resultatet av samtalen hører du i en ny episode av podkasten Fotballtreneren.

GJEST: NFT-leder Dag Opjordsmoen er gjest i en ny episode av podkasten Fotballtreneren. Foto: Ivar Thoresen

Under NFTs Trenertur til London siste helgen i oktober 2022, møtte Arne Møller daværende fagansvarlig i Norsk Toppfotball-Sport og nåværende leder i Norsk Fotballtrenerforening, Dag Opjordsmoen, til en samtale om hvorledes Norsk Toppfotball (NTF) har bygget opp et unikt fagmiljø i norske toppklubber. Her viser Opjordsmoen til all den kunnskapen som er samlet inn og systematisert, og som er tilgjengelig for trenere og alle klubber i norsk fotball.  Men, kunnskap er ikke nok om vi skal bygge en god klubb: Vi må ha en fortelling som treffer hjertet! Dag beskriver dette på en fortreffelig måte i denne podkasten.

For fotballtrenere – av fotballtrenere

FOTBALLTRENEREN er podkasten for fotballtrenere – av fotballtrenere. Et selvsagt valg for alle fotballtrenere som ønsker å lære mer om rollen, faget og forhold som er av interesse for trenere på alle nivåer. 
  Gjennom podkasten FOTBALLTRENEREN blir du bedre kjent med en rekke norske og utenlandske trenerprofiler, som deler av sin kompetanse. Podkasten produseres av Norsk Fotballtrenerforening i samarbeid med Norsk Tipping, en av NFTs samarbeidspartnere.

Arne Møller på laget

Det finnes allerede en rekke podkaster om fotball tilgjengelig. Der det snakkes om fotballtrenere og hva trenere gjør, hvordan de tenker og hvordan de opptrer. Ikke like ofte med erfarne fagfolk som deltakere og bidragsytere. Det er dette «vinduet» NFT har lyst til å åpne med sin egen podkast FOTBALLTRENEREN.

  – Vi vil løfte fram stemmene til ekte og autentiske fotballtrenere med solid fartstid og lang bransjeerfaring, sier podkast-ansvarlig Arne Møller.

  Alle podkastene vil være en samtale mellom Arne Møller og en eller flere trenere. Hver episode har en varighet på mellom 30 og 60 minutter.