Bielsa hyllet Teddy

Onsdag kveld fikk NFTs generalsekretær Teddy Moen en overraskende og svært hyggelig videosamtale fra Marcelo Bielsa.

IMPONERT: Marcelo Bielsa var imponert over mottakelsen og opplegget rigget av Teddy Moen og NFT under Cupfinaleseminaret.

Den argentinske trenerlegenden ønsket seg en oppdatering på Teddys helsesituasjon, og ville samtidig benytte sjansen til å reflektere litt rundt fjorårets Cupfinaleseminar, der Bielsa var en av seminarets headlinere.

FACETIME: Teddy Moen og Marcelo Bielsa hadde en hyggelig videosamtale onsdag kveld, med Bryant Lazaro som oversetter.

Uforglemmelig

Marcelo Bielsas budskap til Teddy Moen var tydelig: Hans opplevelse av Cupfinaleseminaret og av å samarbeide med Teddy rundt hele opplegget, var «uforglemmelig».
  Etter dagene i Oslo betrakter han Teddy som en god og verdifull venn, på grunn av hvor bra han ble behandlet av Teddy før, under og etter hans presentasjoner på seminaret,

Bli frisk

I likhet med hele NFT-familien ellers, uttrykte Bielsa et sterkt ønske og håp om at Teddy snart kan bli frisk av sin kreftsykdom, slik at de to sammen kan planlegge et nytt trenerutdanningsprosjekt sammen, for å forbedre fotballen.

  – Teddy har en indre styrke og en karakter som vil gjøre ham i stand til å komme gjennom denne tøffe perioden i livet, sa Bielsa og sa videre at han ser på Teddy som en helt unik person på grunn av den positive innflytelsen han har på andre mennesker, slik Bielsa observerte det under Cupfinaleseminaret. 

Alltid velkommen

Marcelo Bielsa avsluttet med å si at uansett hvor han selv kommer til å jobbe i framtida, vil Teddy alltid være velkommen på besøk.
  Han takket både Teddy og sin medhjelper i Norge, Bryant Lazaro for vennskapet og fantastiske dager i Oslo i høst.