Podkasten Fotballtreneren: Erik Hamrén – tilbake i manesjen

NFTs podkast FOTBALLTRENEREN er på lufta med en ny episode. Hør Arne Møller i samtale med Erik Hamrén. Den tidligere Rosenborg-treneren er nå tilbake i manesjen som trener i danske Aalborg, etter å ha vært landslagstrener for både Sverige og Island.

NY EPISODE: Erik Hamrén er gjest hos Arne Møller i en ny episode av podkasten Fotballtreneren. Foto: Privat

Erik Hamrén er nå tilbake som klubbtrener i AaB i den danske superligaen etter landslagsoppdrag for både Sverige og Island. Han er en av Nordens mest erfarne fotballtrenere, og i denne podkasten med Arne Møller diskuterer han ledelsesfilosofi og hvordan utvikle en «vinnerkultur» i en fotballklubb. Her trekker han på mange av erfaringene som klubbtrener for Rosenborg BK, en rolle han hadde før han ble hentet som Forbundskaptein for Sverige.
  Hamrén konkretiserer blant annet hva som legges i begrepet «attityd», som ble synonymt med hans lederskap. Han forteller også om hendelsen på NFTs Cupfinaleseminar, da det ble kjent at han skulle forlate RBK til fordel for det svenske landslaget.

For fotballtrenere – av fotballtrenere

FOTBALLTRENEREN er podkasten for fotballtrenere – av fotballtrenere. Et selvsagt valg for alle fotballtrenere som ønsker å lære mer om rollen, faget og forhold som er av interesse for trenere på alle nivåer. 
  Gjennom podkasten FOTBALLTRENEREN blir du bedre kjent med en rekke norske og utenlandske trenerprofiler, som deler av sin kompetanse. Podkasten produseres av Norsk Fotballtrenerforening i samarbeid med Norsk Tipping, en av NFTs samarbeidspartnere.

Arne Møller på laget

Det finnes allerede en rekke podkaster om fotball tilgjengelig. Der det snakkes om fotballtrenere og hva trenere gjør, hvordan de tenker og hvordan de opptrer. Ikke like ofte med erfarne fagfolk som deltakere og bidragsytere. Det er dette «vinduet» NFT har lyst til å åpne med sin egen podkast FOTBALLTRENEREN.

  – Vi vil løfte fram stemmene til ekte og autentiske fotballtrenere med solid fartstid og lang bransjeerfaring, sier podkast-ansvarlig Arne Møller.

  Alle podkastene vil være en samtale mellom Arne Møller og/eller NFTs generalsekretær Teddy Moen og en eller flere trenere. Hver episode har en varighet på mellom 30 og 60 minutter. 

NYE EPISODER: Arne Møller (til høyre) er engasjert av NFT for å produsere og lede podkasten FOTBALLTRENEREN sammen med Teddy Moen. Nye episoder kommer fortløpende framover. Gjest i første episode nå i 2022 var NRK-legenden Arne Scheie. Foto: Ivar Thoresen