NFF med egne futsalsider

Norges Fotballforbund har nå lansert egne sider spesielt for futsal på fotball.no.

NYE SIDER: Nye sider om futsal på fotball.no

– Vi har gledet oss veldig til å lansere disse sidene, og vi har jobbet på spreng nå inn mot jul for å klare å få dem klare til publisering slik at spillere, trenere, ledere og andre futsalentusiaster kan titte på innholdet nå i jula, sier Iver Strandheim som er fagansvarlig for futsal i NFF til fotball.no.

Sammen med det nye grasrottrenerkurset i futsal og småbanespill skal denne nettsiden med skoleringsplaner, treningshåndbok, dødballbibliotek og mye annet utgjøre NFFs helhetlige faglige plattform for futsal. 
  – I utarbeidelsen av siden har det vært viktig for oss å lage innhold til alle målgrupper som har noe med futsal å gjøre. Klubbledere må få informasjon om hvordan man kan organisere futsalaktivitet i klubben sin og hva som må til for å arrangere en futsalcup, sier fagansvarlig Strandheim.
  Dommerne har fått sin egen side, gitt hvor viktige dommerne også er i futsal.

– NFF ønsker et levende faglig fellesskap på futsal, så vi er åpne for tilbakemeldinger og bidrag til siden vår, sier Strandheim.
  – Frem til nå har vi hatt lite å tilby, og ivrige trenere på alle nivåer har vært nødt til å gå på YouTube eller lignende for futsalfaglig innhold. Vi har selvfølgelig lyst til å være faglig premissleverandør selv, og endelig føler jeg at vi har nok innhold til at alle kan finne noe som passer for en selv og eget lag.