Få ledige plasser på Cupfinaleseminaret – fullt på etterutdanningen

Det er fortsatt noen få ledige plasser på det ordinære Cupfinaleseminaret. Vil du delta på denne unike møteplassen for fotballtrenere kommende fredag og lørdag (25. og 26. november) og møte blant andre Claudio Ranieri og Marcelo Bielsa, må du være rask. Etterutdanningsseminaret fra torsdag til lørdag er fullt, så der er påmeldingen stengt.

INTERNASJONALE PROFILER: Claudio Ranieri og Marcelo Bielsa er to av de store trenerprofilene på årets Cupfinaleseminar. Foto: NTB

Påmeldingen er altså stengt på Etterutdanningsseminaret for trenerne med de høyeste trenerlisensene (UEFA PRO-lisens, UEFA A-lisens og UEFA KT A-lisens), fra torsdag 24. – lørdag 26. november, mens det mandag formiddag er noen ledige plasser igjen til det ordinære Cupfinaleseminaret fredag 25. og lørdag 26. november. Påmeldingen stenges også her så fort plassene blir utsolgt.
  Begge seminarene arrangeres på Meet Ullevaal stadion i Oslo, med praksis på kunstgressbanen ved Norges idrettshøgskole på Kringsjå lørdag formiddag.

Etterutdanning med Bielsa

Som alltid kommer de aller siste detaljene i programmet på plass helt inntil seminaret starter. Men de store rammene er klare, og for etterutdanningen sin del innebærer det at store deler av den første dagen vil være viet til Marcelo Bielsa – hans filosofi, metodikk og metoder som trener, formidlet av ham selv med assistanse fra Bryant Lazaro.
   Bielsa vil torsdag ettermiddag kjøre to seanser med overskriftene:

  1. Programme for the development of professional football players
  2. My experience in English Football – Championship & Premier League

Ranieri og Bielsa på ordinært seminar

Også deltakerne på det ordinære Cupfinaleseminaret, med start ved lunsjtider fredag, vil få glede av Marcelo Bielsas besøk. Dagen avsluttes med en times seanse med den argentinske trenerguruen i den store Meet-salen.

Før det står høydepunktene i kø – ikke minst når Claudio Ranieri skal snakke om fotball og sitt utrolige managerliv med Øyvind Iversen.

Underveis blir det i tillegg både kåring av Årets Grasrottrener, utdeling av andre trenerpriser og to omganger med seks ulike møteplasser med spennende temaer, der både Norges Fotballforbund, Norsk Toppfotball og Trenerforeningen bidrar.
  Lørdagen står i praksisens tegn – på kunstgressbanen ved Norges idrettshøgskole.