Støtt barnefotballen i Tabqa

I 2016 tok tidligere fotballpresident Per Ravn Omdal sammen med nylig avdøde Erling Folkvord initiativ til å stifte Foreningen for fotballbaner for jenter og gutter i Kobane, Raqqa, Qamishlo og Tabqa.

Siden starten har Foreningen samlet inn midler og fått bygget seks kunstgressbaner i tre byer i krigsherjede Syria. Nå er det innspurt for det fjerde og siste anlegget i Tabqa.
  – Hver bane har kostet rundt én million kroner Disse banene er tettpakket med ivrige barn hver dag. Nå avslutter vi aksjonen i Tabqa, hvor vi også skal bygge to baner der barna bor og går på skole, forteller Per Ravn Omdal.
 
I forbindelse med Erling Folkvords plutselige død nylig, ble det igjen oppfordret til å bidra til aksjonen for fotballbaner i Syria. Folkvord jobbet den siste tida intenst for å sikre bevilgninger fra idrettsorganisasjoner, fagforeninger og andre for å sikre finansieringen av prosjektet i Tabqa.
  – Å gi et bidrag for å sikre at også barn og unge i Tabqa får fotballbaner, er en fin måte å hedre Erlings minne, skriver familien på aksjonens hjemmeside fotballbane.org.
 
Fungerende leder Per Ravn Omdal håper også norske fotballtrenere kan tenke seg å være med og støtte aksjonen. I så fall gi ditt bidrag:
• Til bankkonto 1503.82.839
• Eller valgfritt beløp på Vipps 74665