Unisport ny NFT-partner

Norsk Fotballtrenerforening har inngått en samarbeidsavtale med Unisport, markedsleder i Norden på sportsutstyr og idrettsfasiliteter. Blant annet ligger det kunstgress fra Unisport Saltex på alle Eliteserie-arenaer med kunstgress.

AIR DOME: Unisports air dome haller kan bygges over eksisterende kunstgressbaner.

– Unisport er eneste leverandør av kunstgress-systemer med egen fabrikk. Kunstgresset er spesiallaget for nordisk klima. Vi er den største aktøren i markedet og hjelper til med rådgivning og prosjektering. Det ligger i dag kunstgress fra Unisport Saltex på alle Eliterserie-arenaer i Norge, noe som bekrefter kvaliteten i hva vi leverer, sier BA manager Turf Per Ulseth i Unisport. 
  – Hvis det ikke velges gummi-innfyll kan vi anbefale vårt miljøvennlige BioFlex Eco, som er 100% plastfri, som innfyll. Vi har fokus på spillegenskaper, miljøavtrykk og driftskostnader, i den rekkefølgen, fortsetter Ulseth.

Unisport leverer mer enn kunstgress og profilerer seg som totalleverandør av idrettsanlegg. 
  I porteføljen for øvrig finnes alt fra sportsgulv, gymsal-utstyr, ballbinger, tribuner og nærmiljøanlegg, til padel, tennisbaner, løpebaner og fotballhaller.
  – Våre DBS air dome haller er bygget for nordisk klima og tåler snø og kraftig vind. I tillegg er de isolerte slik at driftskostnadene ikke er høyere enn en oppvarmet kunstgressbane, forteller Per Ulseth.
  – Fordelen med DBS air dome er at disse hallene kan bygges over en eksisterende kunstgressbane uten av banen blir ødelagt av anleggsarbeid. Vi kan bygge haller i alle størrelser etter behov og ønsker, og utføre prosjektering, totalentreprise med nøkkelferdig oppsatt hall med lys og varme. Unisport har sentral godkjenning fra statens byggetekniske etat for hele Norge.
  Ulseth påpeker at alle deres air dome haller er godkjent for spillemidler.

TAK OVER HODET: Air dome hallene er bygget for nordisk klima og tåler snø og kraftig vind.