Siste sjanse for megarabatt: Meld deg på Cupfinaleseminaret før 15. oktober og spar inntil kr 2 050,-

Årets store happening for fotballtrenere – Cupfinaleseminaret – nærmer seg raskt. Årets seminar arrangeres 7. – 9. desember og avsluttes med Cupfinalen for menn mellom Molde og Bodø/Glimt på ettermiddagen lørdag 9. desember. Søndag 15. oktober er siste frist for å melde seg på hvis du vil oppnå mega-rabatt og spare opp til kr 2 050,- på deltakeravgiften.

Programkomiteen, under ledelse av NFT-leder Dag Oppjordsmoen og med representanter fra både Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball i tillegg til Trenererforeningen, jobber på høygir med å få programmet på plass.
Mye er allerede klart, og i løpet av de to neste ukene vil det komme flere detaljer om programmet. Så følg med her på fotballtreneren.no for oppdateringer.

Påmeldingen er åpnet

Påmeldingen er åpnet, og melder du deg på før 15. oktober kan du spare opp til kr 2 050,-.

Prisen for å delta på det ordinære Cupfinaleseminaret for ikke-medlemmer i Norsk Fotballtrenerforening uten rabatt er kr 4 300,-.
  • Som medlem i NFT får du en rabatt på kr 750,-.
  • Melder du deg i tillegg på før 15. oktober får du ytterligere kr 1 300,- i rabatt.
  Medlemmer i NFT som melder seg på før 15. oktober kan med andre ord delta til en pris som er kr 2 050,- lavere enn full pris. 
  Ikke-medlemmer som melder seg inn samtidig som de melder seg på Cupfinaleseminaret vil få medlemsrabatten. 

Programmet tar form

– Detaljene og innholdet i fagprogrammet er ikke klare ennå. Men vi lover et spennende og variert innhold med store trenernavn fra inn- og utland på plass, sier NFTs daglige leder Geir Åge Olsen. 
  Han forteller at det også i år vil være en praksis-del på Cupfinaleseminaret. 
  – Det blir på formiddagen lørdag 9. desember og avsluttes i god tid før Cupfinalen. Form og innhold diskuteres fortsatt, og det kan være at praksisen kommer i en helt ny tapning, antyder Olsen videre. 

Etterutdanning og ordinært seminar

I år arrangeres Cupfinaleseminaret for 34. gang. Programmet er bygd opp slik det har vært de senere åra, med to ulike tilbud:

  • Ordinært Cupfinaleseminar over to dager – fredag 8. og lørdag 9. desember.
  • Etterutdanning UEFA PRO-lisens, UEFA A-lisens og UEFA KT-lisenser over tre dager – torsdag 7., fredag 8. og lørdag 9. desember)

Blir fullt – meld deg på nå

Geir Åge Olsen oppfordrer NFT-medlemmer og fotballtrenere forøvrig om å kjenne sin besøkelsestid og melde seg på årets seminar så tidlig som mulig. Så sent som i fjor ble Cupfinaleseminaret utsolgt lenge før arrangementet.
  – Med bare 700 plasser tilgjengelig totalt, vil det bli fullt på seminaret. Så vil du være garantert plass, lønner det seg å sikre seg plass tidlig, påpeker NFTs daglige leder.

Fag og sosialt

Cupfinaleseminaret er en institusjon i norsk fotball og det desidert største arrangementet i Norden spesielt rettet mot fotballtrenere på alle nivåer. Det faktum at Cupfinaleseminaret i år arrangeres for 34. gang borger for at NFT sammen med medarrangører som NFF, NTF, NIH og gode samarbeidspartnere som Norsk Tipping og Thon Hotels har skapt et arrangement svært mange i bransjen setter stor pris på.
  – Norsk fotball og fotballtrenere i Norge trenger en årlig møteplass hvor man kan oppnå formell etterutdanning, bli inspirert og treffe andre kolleger under trivelige omgivelser, sier Geir Åge Olsen og vektlegger ikke minst det sosiale aspektet ved arrangementet:
  – Å være fotballtrener kan være en ensom oppgave. Da er det viktig å bli gjort oppmerksom på at det er mange som kjenner på dette, og som har behov for å dele fag, opplevelser og ulike synspunkter med andre kolleger.