Les om NFFs «Future Team» i ny utgave av Fotballtreneren

Med etableringen av «Future Team» ønsker NFF å hensynta forskjellene mellom kronologisk og biologisk alder i større grad, å fange opp sent fysisk utviklede spillere som «normalt» ikke ville blitt tatt ut på landslag/Talentleir, men som vurderes til å ha potensial til å bli fremtidige landslagsspillere. Dette kan du lese mer om i den nyeste utgaven av Fotballtreneren, som kommer denne uka.

NYTT BLAD: Fotballtreneren nummer 2/2023 er ute nå.

Fotballtreneren nr. 2/20233 kommer i postkassa til alle NFT-medlemmer og abonnenter i løpet av denne uka. Bladet denne gang preges naturlig nok også av Teddy Moens bortgang. Vår avholdte generalsekretær døde 16. mai etter mange års kamp mot kreftsykdom.

I tillegg er dette noe av innholdet i denne utgaven:

  • NFTs årsrapport for 2022
  • NFTs startegiplan 2023-2025
  • Felles kick-off for høyere trenerutdanning
  • Se hvem som er tatt ut til årets UEFA B-lisens utdanning
  • Tre tips til den gode treningsøkta
  • NFF styrker jentesatsingen i landslagsskolen
  • Jörgen Lennartsson om ledelse

Fotballtreneren kommer direkte i postkassa fire ganger i året til deg som er medlem i NFT. Er du ikke allerede medlem, kan du bli det nå. Det er også mulig å tegne abonnement på Fotballtreneren for de som ikke er medlemmer i Trenerforeningen.