Keegan-kvelden blir avlyst

Med bakgrunn i den alvorlige helsesituasjonen til generalsekretær Teddy Moen har Norsk Fotballtrenerforening i samråd med Kevin Keegan besluttet å avlyse det planlagte arrangementet på Ullevaal Panorama førstkommende mandag, 15. mai.

AVLYST: Kvelden med Kevin Keegan på Ullevaal mandag blir avlyst. Foto: NTB

Kvelden med Kevin Keegan var et arrangement Teddy ivret for, engasjerte seg ekstra i, og som han i lang tid har jobbet for å få til. Når hans sykdomsbilde nå dessverre er kraftig forverret, vil han ikke kunne delta på arrangementet. I respekt for det har NFT valgt å avlyse.
  Kevin Keegan selv uttrykker stor forståelse for avgjørelsen.
  – Mine tanker går nå først og fremst til Teddy, hans familie og nærmeste. Jeg kunne ikke stått på scenen uten Teddy i denne situasjonen, uttaler Keegan. 

NFT beklager overfor påmeldte deltakere, men håper samtidig på forståelse for at dette er den eneste riktige avgjørelsen.