Norske toppklubber på studietur til Barcelona

Toppklubbene på herresiden i Norge var i slutten av mai på studietur til Barcelona, der de besøkte både FC Barcelona og RCD Espanyol.

STUDIETUR: Disse deltok på studieturen til Barcelona: Fra venstre: Kenneth Wilsgård (NTF), Frode Telseth (Odds), Toni Ordinas (LSK), Torgeir Helgen (Grorud), Stephen Ravnaas (Stabæk), Tomi Markovski (Start), Erling Ola Fykse (Sogndal), Leo Totev (KBK), Aleksander Midtsian (Bryne), Robin Bergfald (TIL), Miquel Puig (La Masia), Christer Basma (RBK), Rolf Høgmo (HamKam), Sancheev Manoharan (FKH), Thomas Hafstad (VIF), Øystein Nerland (NTF), Arne Marcussen (MIF), Johannes Marthinussen (NFF/NTF), Dag Opjordsmoen (NTF), Rune Skarsfjord (NTF), Espen Olafsen (NTF), Thomas Mork (MFK), Hiep Tran (Åsane), Daniel Nordheim Pedersen (NTF), Magnus Pettersen (FFK), Alexander Øren (Viking). Foto: NTF

Deltakere fra 18 toppklubber og Norsk Toppfotball dro til Spania for å oppfriske faglige referanser på fotballspillet, samt å lære og bli inspirert av noen virkelige dyktige utviklingsmiljøer.