Olympiatoppen med coaching- og treningsseminar

Olympiatoppens årlige Coaching- og treningsseminar arrangeres onsdag 1. juni fra kl. 09.30 -14.30 i auditorium Innsikt på Norges Idrettshøgskole, med temaet: Kommunikasjon, relasjon og samspill om og med utøvere (og trenere).

DELTAR: Hovedtrener for kvinnelandslaget i håndball, Thorir Hergeirsson og Tonje Larsen, ansatt i trenerteamet til kvinnelandslaget i håndball, kommer for å snakke om hvordan kommunikasjon, relasjon og samspill fungerer i praksis. Foto: NTB

Her er programmet for dagen:

  • «På innsiden av Team Ruud». Casper Ruuds videoanalysesjef Øivind Sørvald og hans fysiske trener Marcel De Cruz forteller om arbeidet til Team Ruud.  
  • «Fra ung og lovende til «gammel» og rutinert». Jan Wojtaszek, leder for talentutvikling, og Tonje Hinze, karriererådgiver, vil sammen med to landslagsutøvere gi innblikk i hvordan man lykkes i overgangen fra junior til senior og fra toppidrett til sivil karriere. 
  • «Hvordan (små)detaljer og samspill i treningshverdagen har ført til flere medaljer i VM og Paralympics». Frank Heggebø, fagansatt idrettscoaching ved Olympiatoppen i samtale med Paralympics gullvinner Jesper Saltvik Pedersen, Jespers trener Hans Blattmann og Lene Puntervold, fagansatt i motorikk og ferdighetsutvikling ved Olympiatoppen.  
  • «Reisen som førte til OL-gull i Beijing». Birk Ruud, Birks trener Herman Valø Orheim og Anne Marte Pensgaard, professor i idrettspsykologi ved Olympiatoppen forteller om veien og samspillet frem mot OL-gullet i Beijing.  
  • «Hvilken praktisk betydning har forskning for utøverne?» ved Fredrik Mentzoni, fagkonsulent teknologi og utstyr ved Olympiatoppen.  
  • «Idrettsernæring i et lag» ved Heidi Holmlund, ernæringsfysiolog i Olympiatoppen og Molde Fotballklubb.  
  • Breakdanser Victor Prag viser sine ferdigheter.  
  • «Felles skjebne – felles trøst. Fellesskap i rehabilitering som en konkurransefordel» ved Håvard Moksnes, fysioterapeut ved Olympiatoppen og Idrettens Helsesenter og andre fagpersoner ved Olympiatoppen.  
  • «Hvordan kommunikasjon, relasjon og samspill fungerer i praksis». Hovedtrener for kvinnelandslaget i håndball, Thorir Hergeirsson og Tonje Larsen, ansatt i trenerteamet til kvinnelandslaget i håndball, forteller sammen med fagpersonene Claude Lebreux og Benjamin ved Olympiatoppen. 
  • Toppidrettssjef Tore Øvrebø og OLT-coach Roger Gjelsvik deler sammen med flere andre sine refleksjoner rundt seminarets tema.  

Påmelding: 

Individuell påmelding – 400 kr per deltaker.  

Gruppepåmelding – 400 kr per deltaker.  

NB! Seminaret har 280 plasser. De 280 første som melder seg på får plass.