Tusen takk for ditt bidrag

Vi ønsker å takke deg for å velge en MYSA julegave fra CEMO og NFT. Dette året har du ikke bare skapt glede under juletreet, men du har også gjort en betydningsfull handling som har skapt håp og muligheter for unge mennesker i Mathare-dalen, Kenya. Denne julegaven smaker godt for både deg og barna i Mathare-slummen!

Hvem er MYSA?

Mathare Youth Sports Association er hjertet av endring i Mathare-dalen, Kenya. De har ikke bare skapt en fotballklubb, men en livsendrende plattform for 30 000 barn og unge fordelt på 2 000 lag. MYSA har vært en kraft for positiv forandring i over 30 år, og de har skapt et trygt rom der unge kan utfolde seg, utvikle lederegenskaper og bryte grenser. Ved å støtte MYSA, støtter du en bevegelse som investerer i menneskers potensial og gir dem muligheten til å bli fremtidige ledere. 

Ditt bidrag er uvurderlig

Med en CEMO julegave fra NFT, har du blitt en del av en global bevegelse som støtter MYSA og deres engasjement. Hver kopp kaffe du brygger og hver bit sjokolade du nyter, er et skritt mot å gi unge i Mathare-dalen en lysere fremtid. Din gave bidrar til trening, utdanning og lederskapsutvikling som former fremtidens samfunnsborgere.

Vårt engasjement

Norsk Fotballtrenerforening og CEMO er stolte av å være en del av denne reisen for endring. Vi tror på kraften av sport og fellesskap til å gjøre en forskjell i livene til unge. Gjennom CEMO og deres program CEMO CARE får du er en anerkjent kaffeleverandør som spesialiserer seg på å tilby førsteklasses kaffeprodukter med et sterkt bærekraftsfokus. Deres filosofi kombinerer lidenskap for kaffe med et engasjement for ansvarlig produksjon og samfunnsansvar.
For å lære mer om CEMO CARE, klikk her

Reisen fortsetter

Dette er bare starten, bli med og ta del i reisen.

MYSA julegave betyr mer enn bare produkter. Det symboliserer håp, drømmer og en tro på en bedre fremtid. Del ditt bidrag med venner og kjente. Bruk #MYSAvenner og #fotballtreneren. 

Husk å registrere deg opp for nyheter og innsikt i prosjektet, her vil det og komme informasjon om neste mulighet for å bidra. 

Sammen kan vi skape engasjement, glede og inspirasjon.

• Meld deg på vårt nyhetsbrev ved å fylle ut skjemaet under: