-- annonse --

Nyheter

Nyheter

Cupfinaleseminaret 2016 ble tidenes største – og vi liker gjerne å si at det også ble det beste. Nå kan du gjenoppleve høydepunktene – en drøyt fire minutter lang video.

Nyheter

Et nytt verktøy for trenere, spillere og klubber ble presentert under det åttende La Manga Seminaret. SkillRace er utviklet av KX Products AS i samarbeid med Toppfotballsenteret. Verktøyet har som målsetting å være fotballens egen sosiale plattform.

Nyheter

Onsdag 22. mars inviterer vi alle medlemmer til årsmøte i Norsk Fotballtrenerforening.

Nyheter

La Manga Seminaret bli kalt "verdens lengste fagseminar". Men kanskje bør det også få status som ett av "de beste" i trenermiljøet? Kombinasjonen fag, alderbestemte landskamper og tid nok til uformelle møteplasser blant fotballtrenere, er unik.

Nyheter

Lars Tjærnås kombinerer jobben som fotball-kommentator i Aftenposten med å også være speider for Brann. Han synes opplegget på La Manga med en rekke aldersbestemte landskamper er midt i blinken. – Jeg er nok ikke alene om å synes det, da jeg tror det har vært over 200 speider fra hele Europa tilstede denne uken.

Nyheter

Fra onsdag 8. til og med 15. februar ble det 8. La Manga Seminaret arrangert av Norsk Toppfotballsenter på Hotel Príncipe Felipe på La Manga Club.  – Muligheten til å få faglig påfyll, møte trenerkolleger, se aldersbestemte landskamper og bygge nettverk – i en kombinasjon, er helt unik. Les daglig leder i NFT Teddy Moen sin oppsummering etter å ha vært til stede på «verdens lengste fagseminar».

Nyheter

Björn Anderson er speider for Bayern München i Norden og tidligere spiller og trener i den Europeiske superklubben. Han er på La Manga for å se etter talenter som kan tenkes å oppfylle de kravene den tyske klubben definerer som nødvendig for å være aktuell for dem. – Nivået er ikke godt nok, og jeg er bekymret for fremtiden når jeg ser hvilken utvikling fotballen går i.

Nyheter

Fotballpersonligheten Nils Sverre Haug er død, etter lang tids sykdom. Han minnes av både NFF Telemark og Norsk Fotballtrenerforening.

Nyheter

Onsdag 8.februar åpnet det 8. i rekken av La Manga Seminar, i fagmiljøet gjerne kalt «verdens lengste fagseminar». Mer enn 50 utviklingsansvarlige og trenere (fra 29 av 32 toppklubber på herresiden), TFS-staben, fagpersonell fra NFF, trenerforeningen, KX Products og studenter og lærerkrefter fra NIH var på plass på Hotel Príncipe Felipe på La Manga Club.  

Nyheter

Lørdag 4. februar var 16 norske fotballtrenere til stede på Wham Stadium for kampen på nivå fire i engelsk fotball mellom hjemmelaget Accrington Stanley og Notts County. Trenerforeningen var for anledningen kampsponsor i et oppgjør som hjemmelaget vant 2-0.

-- annonse --