-- annonse --

Barne- og ungdomsfotball

Nyheter

– Det var gøy, sier Ragnhild Guldbrandsen når hun skal forklare hvorfor hun ble så god og holdt på så lenge med fotball.

Nyheter

Norges Fotballforbund  ser mange fordeler ved bruk av lettballer og anbefaler nå alle i barnefotballen å ta i bruk de nye ballene.

Nyheter

Det er ingen snarveier å gå for de som ønsker å bli gode fotballspillere, var budskapet fra Hans Erik Ødegaard under det store Barnefotball-cupfinaleseminaret.

Nyheter

– Norsk idrett har et omfattende frafallsproblem, sier doktorgradsstipendiat Anne Tjønndal.

Nyheter

Her følger en 10-punkts resept for fotballframgang i et utvida fotballperspektiv. Resepten bør anvendes lokalt, regionalt og nasjonalt. Medisinen tas morgen, middag og til kvelds. Hele året. Effekten går fra delvis til full gjennomføringskraft. Dette fordrer at hele fotballfamilien deltar. Rådene går fra fotballfag til samfunnsfag.

Nyheter

Ståle Krokstrand takker av etter flere år som trener i aldersbestemt fotball i Stålkameratene med et leserinnlegg til ettertanke i lokalavisa.

Nyheter

Aftenposten skal ha ros for at de medvirket til en TV-debatt om barnefotballen, men det var synd at den ble gjennomført med feil utgangspunkt. Et utgangspunkt som fyrer opp under en misforstått sammenheng og et motsetningsforhold mellom breddefotball og spillerutvikling.

-- annonse --