Bli med på Grasrottrenerseminaret og få med deg Norge-Kosovo i tillegg

Forskjellen på spillerutvikling og talentutvikling er temaet når Norges Fotballforbund, Norsk Fotballtrenerforening og Norsk Tipping onsdag 5. juni inviterer til nytt grasrottrenerseminar. Etter halvannen times fagseminar er det i tillegg mulighet til å få med seg A-landskampen for menn mellom Norge og Kosovo på Ullevaal stadion.

Trenere i ungdomsfotballen, og i overgangen barn og ungdom er målgruppa for Grasrottrenerseminaret 2024, fra klokka 16.30-18.00 onsdag 5. juni i Meet-salen på Ullevaal stadion, etterfulgt av landskamp mellom Norge og Kosovo klokka 19.00.
  Seminaret koster 200 kroner og inkluderer seminardeltakelse, enkel bevertning og landskampbillett. 

Klaveness og Mykland

«Spillerutvikling og talentutvikling, hva er forskjellen?» er temaet for årets seminar. Vi får blant annet høre fra Lise Klaveness og Erik Mykland, mens Guro Fostervold Tvedten er ettermiddagens vert.
  Seminaret er kun for trenere og påmeldingsfrist er 1. juni.

Streames til kvalitetsklubber

I år sendes det også en egen invitasjon til å følge seminaret på stream til alle kvalitetsklubber.
  – Dette seminaret har vært en suksess tidligere og vi håper det kan bidra til inspirasjon hos trenere i ungdomsfotballen også denne gangen. Vi kan som i fjor tilby både spennende gjester og godt fotballfaglig innhold, og er spesielt glade for at Erik Mykland tar turen. Vi oppfordrer de som har mulighet til å melde seg på, sier fagansvarlig barn og ungdom i NFF, Bo Folke Gustavson til fotball.no.
  – Vi ønsker å ha fokus på grasrottreneren som gode rollemodeller og vise at vi setter pris på dem. Vi er glade for at vi får til dette også i år. Dette er en fin anledning for å tilby et seminar med spennende gjester og kamp sammen med NFF, sier Preben Stai i Norsk Tipping.

Programmet

Her seminarprogrammet:

Kl. 15.30: Dørene åpnes/registrering/lett servering

Kl. 16.30: Åpning av seminaret ved NFFs generalsekretær Karl Petter Løken og Norsk Tipping.

  • Lise Klaveness i samtale med Guro Fostervold Tvedten
  • Spillerutvikling og talentutvikling, ved Håkon Grøttland, NFF
  • Erik «Myggen» Mykland i samtale med Håkon Grøttland
  • Årets grasrottrener
  • Kampplan Norge-Kosovo, ved Nils Johan Semb
  • Avslutning ved Guro Fostervold Tvedten

19.00 Landskamp Norge-Kosovo (A-menn)