Bli med på Grasrottrenerseminaret 17. juni og se Norge-Skottland live – helt gratis!

Guro Fostervold Tvedten er vert. Hege Riise, Roger Finjord, Lise Klaveness og Stig Arve Sæther er blant gjestene når NFF, NFT og Norsk Tipping inviterer til Grasrottrenerseminaret 2023 – med overskriften «Den gode treneren – i møte med generasjon Z», på Ullevaal stadion lørdag 17. juni. Til dessert får du billett til EM-kvalifiseringskampen Norge-Skottland etter seminaret. Og alt er gratis.

– Dette seminaret har vært en suksess tidligere og vi håper det kan bidra til inspirasjon hos trenere i barne- og ungdomsfotballen også denne gangen. Vi kan som i fjor tilby både spennende gjester og godt fotballfaglig innhold, og vi oppfordrer de som har mulighet til å melde seg på, sier fagansvarlig barn og ungdom i NFF, Bo Folke Gustavson. 

– Vi ønsker å ha fokus på grasrottreneren som gode rollemodeller og vise at vi setter pris på dem. Dette seminaret er en fin anledning til dette, med å tilby et seminar med spennende gjester og at vi samtidig byr på kamp sammen med NFF, sier Preben Stai i Norsk Tipping.