Podkasten Fotballtreneren: Teddy uten filter

NFTs podkast FOTBALLTRENEREN er på lufta med en ny episode. Denne gangen er dagens gjest ingen ringere enn NFTs egen generalsekretær Teddy Moen. Møt Teddy uten filter i en drøy halvtimes samtale med Arne Møller.

UTEN FILTER: Møt NFTs generalsekretær Teddy Moen uten filter i ny episode av podkasten Fotballtreneren

Hvem er han – egentlig, denne joviale karen som årlig møter oss på Cupfinaleseminaret? Han som er venn med alle trenere og behandler hver og en med respekt og ydmykhet?

Har han også en annen side?

I denne episoden kommer vi tett på Teddy Moen, generalsekretær i foreningen vår. Her får du høre om veien hans inn i toppfotballen, om det å jobbe i en fagforening og om det å ta tak i det ubehagelige: tvistene som oppstår når vi trenere «får sparken». Du får også høre hva Teddy mener må til, av ledere og trenere, for at vi skal utvikle klubbene våre på mange felt. Møt Teddy uten filter.

For fotballtrenere – av fotballtrenere

FOTBALLTRENEREN er podkasten for fotballtrenere – av fotballtrenere. Et selvsagt valg for alle fotballtrenere som ønsker å lære mer om rollen, faget og forhold som er av interesse for trenere på alle nivåer. 
  Gjennom podkasten FOTBALLTRENEREN blir du bedre kjent med en rekke norske og utenlandske trenerprofiler, som deler av sin kompetanse. Podkasten produseres av Norsk Fotballtrenerforening i samarbeid med Norsk Tipping, en av NFTs samarbeidspartnere.

Arne Møller på laget

Det finnes allerede en rekke podkaster om fotball tilgjengelig. Der det snakkes om fotballtrenere og hva trenere gjør, hvordan de tenker og hvordan de opptrer. Ikke like ofte med erfarne fagfolk som deltakere og bidragsytere. Det er dette «vinduet» NFT har lyst til å åpne med sin egen podkast FOTBALLTRENEREN.

  – Vi vil løfte fram stemmene til ekte og autentiske fotballtrenere med solid fartstid og lang bransjeerfaring, sier podkast-ansvarlig Arne Møller.

  Alle podkastene vil være en samtale mellom Arne Møller og/eller NFTs generalsekretær Teddy Moen og en eller flere trenere. Hver episode har en varighet på mellom 30 og 60 minutter. 

NYE EPISODER: Arne Møller (til høyre) er engasjert av NFT for å produsere og lede podkasten FOTBALLTRENEREN sammen med Teddy Moen. Nye episoder kommer fortløpende framover. Gjest i første episode nå i 2022 var NRK-legenden Arne Scheie. Foto: Ivar Thoresen