Goal Station med inspirasjons-workshop i LSK-hallen

Goal Station er en innovativ og interaktiv treningsmetode til fotballspillere. Det passer perfekt til alle nivåer og aldre. Treningsmetoden benyttes allerede av mange danske klubber og skoler, hvor en del av dem også har Goal Station Arena.

CUPFINALESEMINARET: Goal Station ble demonstrert i forbindelse med praksisen på NIH under Cupfinaleseminaret. Foto: Ivar Thoresen

• ANNONSØRINNHOLD

Goal Station og deres samarbejdspartner fra Winther Sport har nå fornøyelsen av at kunne invitere trenere og ledere fra norske klubber til en inspirations-workshop. 
   – Vi opplever stor interesse fra klubber i hele Norge, og med denne workshopen håper vi å inspirere trenere fra både elitemiljøet og breddeklubbene. Treningsmetoden har fokus på å utvikle spillernes teknikk, herunder korte pasninger og førstegangsberøring. Utover det vil spillerne også forbedre sin evne til å orientere seg, split vision og det å skanne spilleområdet, uttaler Peter Pedersen, Winther Sport.  
  Peter har selv en baggrunn som elitetrener og har trenererfaring fra flere norske eliteklubber. 

Workshoppen foregår i LSK-hallen og det vil være mulighet for at trenerne selv kan prøve treningssystemet. Produktene består blant andet av rebounders som har en Ignite Trainer påsat. En øvelse vil inneholde to eller flere reboundere, og spillerne vil med sin personlige profil kunne se hvordan øvelsen er gått. Hver tid oppsamles som data og dermed kan trenerstab og spillere følge med i utviklingen og samtidig oppdage eventuelle blind-spots. Trenerstaben kan dermed også skape bedre mulighet for feedback til hver enkelt spiller. Til stor nytte for alle. 

Datoen for denne inspirasjons-workshop er torsdag den 2. mars. Workshoppen starter kl. 14:30 med velkomst og kort presentasjon. Kl. 15:00 er det praktisk workshop på fotballbanen. 

Den seneste workshop som Goal Station og Winther Sport avholdt var på Norges idrettshøgskole i november 2022. 
  Der er påmelding til arrangementet. Interesserte deltakere skal skrive til Peter Pedersen via email pp@winthergruppen.dk. For ytterligere informasjon kan man også skrive til denne email eller ringe til Peter på +45 2036 9132