Verheijen til Oslo i januar

Nederlandske Raymond Verheijen kommer til Oslo i januar for å holde kurs basert på sin nye bok «Periodisation of Tactical Principles».

TIL OSLO: Raymond Verheijen kommer til Oslo (Ullern) 6. januar 2023 for å holde kurs basert på sin nye bok «Periodisation of Tactical Principles». Foto: Football Coach Evolution

Ullern er stedet, og datoen er 6. januar, for de som vil få med seg denne gode anledningen til å møte en svært anerkjent, om enn noe kontroversiell nederlandsk trener.
  Raymond Verheijen er kjent for å utfordre etablerte sannheter når det gjelder fotballtrening. Han er dyktig til å skape debatt og bidra til nye innfallsvinkler til fotballutvikling. Det faglige grunnlaget bygger på objektivitet og fakta, og kan bidra til å skape refleksjon rundt taktiske prinsipper og utvikling av spillestil, noe som er svært relevant for trenere å ha kompetanse rundt.

VM-sensasjon

Så langt tilbake som i 2002 var Raymond Verheijen en del av teamet rundt Sør-Koreas landslag, som tok seg helt til semifinalen i VM. Etter å ha gjennomgått hans treningsregime fremstod koreanerne fysisk svært godt rustet i mesterskapet.
  Senere har han vært involvert som assistent i fire VM og fire EM, blant annet for Wales. Han har også vært involvert i treningen til toppklubber som Barcelona, Chelsea og Manchester City.

Program for dagen

Her er programmet for kurset i Ullern flerbrukshall fredag 6. januar:

  • 09:00 – 10:15 am Why do Tactical Principles Improve Football?
  • 10:15 – 10:45 am Coffee break
  • 10:45 – 12:00 pm How to Develop Methodological Steps within Tactical Principles
  • 12:00 – 01:00 pm Lunch
  • 01:00 – 02:15 pm Methodological Steps within Attacking Tactical Principles
  • 02:15 – 02:45 pm Coffee break
  • 02:45 – 04:00 pm Methodological Steps within Defending Tactical Principles

– Etter dette kurset vil ha en dypere forståelse av taktiske prinsipper og du vil som trener få verktøyene for å implementere de beste prinsippene på en metodisk måte i treningen, lover Verheijen.