Hjelp oss til å utdanne flere trenere i Afrikas slum – kjøp julepakke

Vil du hjelpe oss med å utdanne fotballtrenere i slummen i Afrika? Trenerforeningen trenger flere ressurser for å utdanne flere, bedre og enda mer inspirerende fotballtrenere i Mathare-slummen i utkanten av Nairobi. En god måte å bidra på, er gjennom å kjøpe NFTs julepakke med kaffe og sjokolade.

MYSA (Mathare Youth Sports Association) har i over 30 år gjort et fantastisk arbeid for barn og ungdom i Mathare-slummen I Nairobi – et av de største slumområdene i hele Afrika. Gjennom å tilby og organisere gratis fotballaktivitet, bidrar MYSA til en lysere hverdag for over 30 000 barn og ungdommer gjennom nesten 2000 fotballag. 

  I samarbeid med Norsk Fotballtrenerforening skal MYSA skal de neste årene utdanne flere og bedre fotballtrenere som kan inspirere, utvikle og engasjere flere til å komme seg ut av slummen og oppnå et bedre liv. Pengene som samles inn skal bidra til å gi sterkt subsidierte kurs, da få fotballtrenere i Mathare har penger til overs for å ta fotballtrener-utdanning.

Siden 2013

Norsk Fotballtrenerforening har siden 2013 hatt et samarbeid med MYSA. Trenerforeningen har blant annet bidratt til å bygge et senter for trenerutdanning og man har fått på plass en organisasjon med trenerveiledere og mentorer. Disse utvikler og holder trenerkurs som tilbys gratis til fotballtrenere. Og er gode rollemodeller i et miljø som gir mange vanskelige utfordringer.

  NFT bistår også med utstyr som fotballer og treningstøy, i tillegg til inntekter fra årlig salg av julepakker i samarbeid med CEMO Care. Trenerforeningen har også vært involvert i forbindelse med Mathare Uniteds deltakelse med lag i Norway Cup helt siden 1990.
  I tillegg går 2% av omsetningen på fotballtrenerbutikken.no til MYSA. Kjøper du utstyret ditt her er du automatisk med og støtter Trenerforeningens arbeid for å utdanne flere fotballtrenere i slummen.

«Vi ser at med små midler kan mye utrettes. Årlig investerer NFT nærmere kr. 300.000 i vårt samfunnsprogram. Men vi trenger hjelp og støtte fra flere fotballtrenere i Norge!»

Per Ravn Omdal, MYSA-Ambassadør, medlem i NFT og tidligere president i Norges Fotballforbund
NORWAY CUP: Per Ravn Omdal og MYSAs grunnlegger Bob Munro har kjent hverandre en årrekke, og de har begge enorm glede av å være en del av Norway Cup-eventyret. Den tidligere fotballpresidenten har engasjert seg sterkt i MYSAs arbeid.

Kjøp julepakker nå

En bra måte å støtte dette arbeidet på, er gjennom å kjøpe NFTs julepakke med kaffe og sjokolade. Inntektene fra dette salget går i sin helhet til Trenerforeningens MYSA-arbeid.

I samarbeid med bedriften CEMO kan vi tilby en fantastisk julepakke med kenyansk kaffe, deilige sjokoladetrøfler og unike lakriskuler for kr 300,-. 
I tillegg kommer porto på kr 50,- (uansett antall).

Pakken leveres i en sort og flott gavepose, inkludert en hilsen fra MYSA og NFT.