Spansk trenerpris til Toni Ordinas

Lillestrøms utviklingsleder, Toni Ordinas, vant i helgen en prestisjefylt trenerpris i hjemlandet Spania.

STORT ØYEBLIKK: LSKs utviklingsleder Toni Ordinas ble i helgen hedret med en gjev trenerpris i Spania.

Ordinas fikk prisen «Coach FFIB 2022» for sitt bidrag til forbedringen og utviklingen av ungdomsfotballen og trenerutdanningen i Spania og internasjonalt.

  –  Det er selvfølgelig et spesielt øyeblikk i min karriere å vinne en slik pris. Spesielt i et land med så mange gode trenere, og etter 10 år i Norge, er det hyggelig at de mener jeg fortjener denne prisen for mitt bidrag til utviklingen av ungdoms-fotballen og trener utdanningen i Spania og internasjonalt. Jeg er ekstremt takknemlig, sier Ordinas til lsk.no.

Prisen ble delt ut på den årlige «Gala Futbol» på Mallorca, og hvem som vinner prisen blir bestemt av FFIB/RFEF (Football Federation of the Balearic Islands og Royal Spanish Football Federation). Siden Spania er så stort, har RFEF forskjellige arrangementer og prisutdelinger knyttet de ulike regionene. Ordinas vant prisen i sin region Football Ferderation of the Balearic Islands.