Husk NFTs store draktauksjon – støtt norsk trenerutvikling

Husk den store draktauksjonen til inntekt for Norsk Fotballtrenerforenings Trenerfond. Fram til torsdag 1. desember kan du sikre deg fotballdrakter signert av store fotballnavn som Martin Ødegaard, Manuel Neuer, Kevin Keegan, Pep Guardiola, Kenny Dalglish, Sven-Göran Eriksson, og mange flere.

LIVERPOOL: Geson har blant annet fått en Liverpool-drakt, signert av legenden Kevin Keegan. Foto: Privat

Norsk Fotballtrenerforening ønsker å stimulere til utviklingen av enda flere fremragende fotballtrenere og trenermiljøer over hele landet.

Trenerfondet

NORGE: Landslagssjef Ståle Solbakken har donert en norsk landslagsdrakt fra 2021. Foto: Privat

Derfor har vi opprettet NFTs TRENERFOND. 

  Gjennom Trenerfondet ønsker vi å støtte medlemmer som søker kunnskap, inspirasjon og faglig påfyll i større miljøer, nasjonalt eller internasjonalt. 

For å bygge opp Trenerfondet benytter vi den største og viktigste møteplassen for norske fotballtrenere – Cupfinaleseminaret – til å kjøre tidenes draktauksjon.
  Målet med draktauksjonen er å sikre NFTs Trenerfond en egenkapital på 150 000 kroner, slik at fondet kan være i full drift fra og med 2023.
  Hele 28 drakter, alle signert av norske eller internasjonale fotballpersonligheter – trenere og spillere – skal auksjoneres bort i løpet av de to døgnene auksjonen varer.

  Draktauksjonen starter torsdag 24. november kl. 12.00 og avsluttes torsdag 1. desember kl. 12.00. 

Formidabel respons

NFTs PR-mann R. Geson Gunnarsson har i løpet av de siste månedene møtt en rekke nasjonale og internasjonale fotballegender som har omfavnet formålet og valgt å bidra med signerte spillertrøyer til draktauksjonen.  

Akkurat slik det var i fjor, da draktauksjonen ble gjennomført for første gang. Selv om det da ble i en litt redusert utgave, fordi det ordinære Cupfinaleseminaret måtte avlyses i siste liten. Likevel kom det inn en god grunnkapital til Trenerfondet. Og siden den gang har Geson reist land og strand rundt og fått inn mange flere signerte drakter.
  – Derfor har vi stor tro på at vi skal nå målet om å sikre en egenkapital på 150 000 kroner til NFTs Trenerfond i løpet av årets draktauksjon, sier Geson. 

ENGLAND: Englands tidligere landslagssjef Sven-Göran Eriksson har bidratt med en signert engelsk landslagsdrakt. Foto: Privat