Bli med på NFTs store draktauksjon – støtt norsk trenerutvikling

Nå kan du sikre deg fotballdrakter signert av store fotballnavn som Kevin Keegan, Pep Guardiola, Kenny Dalglish, Sven-Göran Eriksson, og mange flere. Bli med på den store draktauksjonen til inntekt for Norsk Fotballtrenerforenings Trenerfond.

LIVERPOOL: Geson har blant annet fått en Liverpool-drakt, signert av legenden Kevin Keegan. Foto: Privat

Norsk Fotballtrenerforening ønsker å stimulere til utviklingen av enda flere fremragende fotballtrenere og trenermiljøer over hele landet.

Trenerfondet

NORGE: Landslagssjef Ståle Solbakken har donert en norsk landslagsdrakt fra 2021. Foto: Privat

Derfor har vi opprettet NFTs TRENERFOND. 

  Gjennom Trenerfondet ønsker vi å støtte medlemmer som søker kunnskap, inspirasjon og faglig påfyll i større miljøer, nasjonalt eller internasjonalt. 

For å bygge opp Trenerfondet benytter vi den største og viktigste møteplassen for norske fotballtrenere – Cupfinaleseminaret – til å kjøre tidenes draktauksjon.
  Målet med draktauksjonen er å sikre NFTs Trenerfond en egenkapital på 150 000 kroner, slik at fondet kan være i full drift fra og med 2023.
  Hele 28 drakter, alle signert av norske eller internasjonale fotballpersonligheter – trenere og spillere – skal auksjoneres bort i løpet av de to døgnene auksjonen varer.

  Draktauksjonen starter torsdag 24. november kl. 12.00 og avsluttes torsdag 1. desember kl. 12.00. 

Formidabel respons

NFTs PR-mann R. Geson Gunnarsson har i løpet av de siste månedene møtt en rekke nasjonale og internasjonale fotballegender som har omfavnet formålet og valgt å bidra med signerte spillertrøyer til draktauksjonen.  

Akkurat slik det var i fjor, da draktauksjonen ble gjennomført for første gang. Selv om det da ble i en litt redusert utgave, fordi det ordinære Cupfinaleseminaret måtte avlyses i siste liten. Likevel kom det inn en god grunnkapital til Trenerfondet. Og siden den gang har Geson reist land og strand rundt og fått inn mange flere signerte drakter.
  – Derfor har vi stor tro på at vi skal nå målet om å sikre en egenkapital på 150 000 kroner til NFTs Trenerfond i løpet av årets draktauksjon, sier Geson. 

ENGLAND: Englands tidligere landslagssjef Sven-Göran Eriksson har bidratt med en signert engelsk landslagsdrakt. Foto: Privat