Cupfinaleseminaret nærmer seg: Fortsatt mulig å oppleve Bielsa, Ranieri og andre trenerprofiler

Nå er det bare dager igjen til Cupfinaleseminaret starter. Deltakerlistene vokser fort, men det er fortsatt muligheter til å oppleve internasjonale trenerprofiler i verdensklasse – som Marcelo Bielsa og Claudio Ranieri – på nært hold, i Oslo 24. – 26. november.

INTERNASJONALE PROFILER: Claudio Ranieri og Marcelo Bielsa er to av de store trenerprofilene på årets Cupfinaleseminar. Foto: NTB

Enn så lenge er det plasser igjen både på Etterutdanningsseminaret for trenerne med de høyeste trenerlisensene (UEFA PRO-lisens, UEFA A-lisens og UEFA KT A-lisens), fra torsdag 24. – lørdag 26. november, og på det ordinære Cupfinaleseminaret fredag 25. og lørdag 26. november.
  Begge seminarene arrangeres på Meet Ullevaal stadion, med praksis på kunstgressbanen ved Norges idrettshøgskole på Kringsjå lørdag formiddag.
  Av erfaring vet vi at det kommer mange påmeldinger når Cupfinaleseminaret nærmer seg for alvor, så vær rask for å sikre deg plass.

Etterutdanning med Bielsa

Som alltid kommer de aller siste detaljene i programmet på plass helt inntil seminaret starter. Men de store rammene er klare, og for etterutdanningen sin del innebærer det at store deler av den første dagen vil være viet til Marcelo Bielsa – hans filosofi, metodikk og metoder som trener, formidlet av ham selv med assistanse fra Bryant Lazaro.
   Bielsa vil torsdag ettermiddag kjøre to seanser med overskriftene:

  1. Programme for the development of professional football players
  2. My experience in English Football – Championship & Premier League

Ranieri og Bielsa på ordinært seminar

Også deltakerne på det ordinære Cupfinaleseminaret, med start ved lunsjtider fredag, vil få glede av Marcelo Bielsas besøk. Dagen avsluttes med en times seanse med den argentinske trenerguruen i den store Meet-salen.

Før det står høydepunktene i kø – ikke minst når Claudio Ranieri skal snakke om fotball og sitt utrolige managerliv med Øyvind Iversen.

Underveis blir det i tillegg både kåring av Årets Grasrottrener, utdeling av andre trenerpriser og to omganger med seks ulike møteplasser med spennende temaer, der både Norges Fotballforbund, Norsk Toppfotball og Trenerforeningen bidrar.
  Lørdagen står i praksisens tegn – på kunstgressbanen ved Norges idrettshøgskole.