Cupfinaleseminaret Kvinner 2022 – med Cupfinaler og faglig påfyll

Bli med på Cupfinaleseminaret Kvinner i Oslo 4. og 5.november. Få samtidig med deg Cupfinalen for kvinner på Ullevaal stadion mellom Brann og Stabæk lørdag 5. november. Seminaret er spesielt innrettet som et impuls- og etterutdanningstiltak for trenere, ledere og ansatte i norsk kvinnefotball på alle nivåer. Medlemmer i NFT får kr 250,- i rabatt på deltakeravgiften.

Første helgen i november inviterer Norsk Fotballtrenerforening (NFT) og Norges Fotballforbund (NFF), i samarbeid med Toppfotball Kvinner (TFK) og Norsk Tipping til nyheten Cupfinaleseminaret Kvinner. Et fagseminar hvor deltakerne også får muligheten til å se NM-finalen for kvinner på Ullevaal stadion, med avspark kl. 16.00 lørdag 5. november og NM-finalen J19 på Intility Arena fredag 4. november kl. 19.00.

Nasjonal møteplass for trenere i norsk kvinnefotball 

– Cupfinaleseminaret Kvinner skal være møteplassen for fotballtrenere i norsk kvinne-fotball. Målet er å samle opp mot 150 deltakere, og vi lover et veldig spennende og variert fagprogram, sier generalsekretær Teddy Moen i NFT.
  – Det er et viktig mål for hele norsk fotball åløfte frem flere kvinnelige fotballtrenere, men også styrke fagmiljøet på kvinnesiden. Og på seminaret er man velkommen om man har trenerlisens eller ikke. Alle trenere av begge kjønn ønskes velkommen til en flott faglig og sosial møteplass på Ullevaal Stadion og Intility Arena. Her blir det både muligheter for nettverksbygging, og ikke minst viktige etterutdanningstimer for lisenstrenere, fortsetter Moen.

Godkjent etterutdanning

Trenerne med UEFA B-lisens (eller trener II/C-kurs) må ha 20 timer godkjent etterutdanning for å få godkjent trenerlisensen for tre nye år. Deltakelse på Cupfinaleseminaret Kvinner vil gi ti av de påkrevde timene.

  Moen legger til at man så kan ta de siste ti timene (for å oppnå 20 timer til sammen) ved å delta på det ordinære Cupfinaleseminaret fra 25.-26. november.
  – Vi håper at mange trenere vil ønske å delta på begge seminarene. Arrangementene vil være ulike, og ingen deltakere bør bekymre seg for at innholdet vil bli likt. Det kan vi garantere.

Spennende program

Sammen med topptrenerutdanningen og toppklubbutvikling i Norges Fotballforbund vil det bli satt sammen et spennende fagprogram. 
  Programmet oppdaters fortløpende fram mot seminaret.

– Dette er et veldig spennende og innholdsrikt program. Målet er å samle minst 150 deltakere på seminaret, for å dele kunnskap, inspirasjon og gi gode tips og råd som trenere, ledere og andre kan bringe med seg tilbake i klubbhverdagen, sier Moen.

Vi trenger å møtes igjen       

Etter to år med pandemi, mener han det er viktigere enn noen gang å finne rom for fysiske møteplasser for fotballtrenere.
  – Fotballtrening er best LIVE og fysiske møter mellom trenere, trenerveiledere og erfarne klubbfolk er avgjørende for fremganger. Digitale tilbud er krydder og støttefunksjoner, men fotballtrenere formes sammen med likesinnede i et miljø som tar den enkelte trener på alvor. 

Moen mener at behovet for denne møteplassen er stort i en tid hvor NFF og norsk fotball ønsker et sterkere fokus på like muligheter. På Cupfinaleseminaret Kvinner vil forbund, krets, topp- og breddeklubber bidra til at flere og trenere og ledere vil prioritere en oppdatering av sine fagmiljøer.

Ta del i Cupfinalen på vår hjemmebane

Ullevaal Stadion er norsk fotballs hjemmebane. Derfor passer det perfekt å kunne kombinere seminaret med Cupfinalen for kvinner – når norgesmesteren for 2022 skal kåres lørdag 5. november.
  – Hvilken fantastisk weekend dette kan bli. Et topp seminar faglig, sosialt og samtidig være ringside både på Cupfinalen for kvinner og J19-finalen. 

Påmelding fra 10. oktober

Påmeldingen til det Cupfinaleseminaret Kvinner åpner mandag 10. oktober og stenger onsdag 2. november ved midnatt. 
  – Tida er knapp, og derfor er det avgjørende at alle partnere og interesserte fotballtrenere sprer budskapet og får andre trenere med seg. For andre som er interesserte, er det bare å ta kontakt med NFTs administrasjon for ytterligere informasjon.   

250,- i rabatt for NFT-medlemmer

Teddy Moen minner også om det viktige poenget med at NFT-medlemmer får kr 250,- i rabatt på deltakeravgiften til Cupfinaleseminaret Kvinner. 

  • Ordinær pris: Kr 1 250,-
  • Pris NFT-medlemmer: Kr 1 000,-

Melder du deg inn i NFT samtidig som du melder deg på, oppnår du medlemsrabatten.
– Utrolig billig for et slikt tilbud. Her må trenere kjenne sin besøkelsestid, understreker Teddy Moen.

Deltakere som har behov for overnatting i forbindelse med Cupfinaleseminaret Kvinner anbefales å bruke vår samarbeidspartner Thon Hotels. Benytt lenken nedenfor til å bestille hotell til rabattert NFT-pris.