Avram Grant til Høgskolen i Molde

10. oktober holder tidligere Chelsea-manager Avram Grant (67) en åpen forelesning på Høgskolen i Molde.

TIL MOLDE: Avram Grant kommer til Molde og holder en åpen forelesning mandag 10. oktober. Foto: NTB

Professor Alex Krumer, som selv er israelsk, ved Sports Management-studiet på Høgskolen i Molde, er den som har invitert Avram Grant til Molde for å holde den åpne forelesningen med tittelen «Win your mind» mandag 10. oktober kl. 10.00. 
  Avram Grant ledet Chelsea til både Champions League-finale og finale i ligacupen som manager i Chelsea i 2008. En jobb han «rykket opp til» fra stillingen som director of football i Londonklubben, da José Mourinho forsvant ut i september 2007. 
  Grant fikk likevel ikke fortsette som Chelsea-manager og returnerte til Portsmouth, klubben han kom til da han kom til England første gang i 2006. Israeleren har en imponerende CV å vise til. Både som manager for de største klubbene og landslaget hjemme i Israel, og som sjef i mange internasjonale store klubber, som West Ham og Partizan Beograd, i tillegg til Ghanas landslag.

Mandag blir det altså en unik mulighet til å høre ham live på en norsk scene.