Nå kan du stemme på Årets Grasrottrener

148 trenere er nominert som Årets Grasrottrener i norsk fotball. Fram til 16. oktober kan du stemme på hvem du mener skal bli Årets Grasrottrener i din fotballkrets.

STEM NÅ: Du kan nå bli med i kåringen av Årets Grasrottrener ved å stemme på kandidatene i din fotballkrets.

Dette er andre året hvor Norsk Tipping i samarbeid med Norges Fotballforbund og Norsk Fotballtrenerforening kårer Årets Grasrottrener i norsk fotball. Vinneren kåres under Cupfinaleseminaret 25. november. 

148 nominerte

Etter den innledende nominasjonsperioden har fotballkretsene nå til sammen nominert 148 kandidater til den gjeve tittelen til Årets Grasrottrenere – en ekstra påskjønnelse til de mange som utmerker seg spesielt og gjør en ekstra innsats for å bidra til at barn og unge opplever glede, drømmer og fellesskap i fotballen.
  – Vi har fått inn veldig mange kandidater som årets vinner, alle sammen dyktige og gode grasrottrenere som gjør en fantastisk innsats hver uke for barn og unge. Vi oppfordrer alle til å stemme på sin favoritt, sier Bo Folke Gustavson, fagansvarlig barn og ungdom i NFF til fotball.no.

To stemmeperioder

Veien videre for å kåre vinneren av Årets Grasrottrener går nå gjennom to stemmeperioder.

  • Fra 3. til 16. oktober kan du stemme på den kandidaten du mener bør bli Årets Grasrottrener i din egen fotballkrets. En lokal jury kårer kretsens vinner blan de fem kandidatene med flest stemmer.
  • Kretsvinnerne går videre til neste stemmerunde – Fra 27. oktober til 6. november kan du stemme på din kandidat som Årets Grasrottrener blant de 18 kretsvinnerne.

En nasjonal jury kårer deretter vinneren blant de fem med flest stemmer. Utdeling av prisen skjer på Cupfinaleseminaret fredag 25. november.  

Penger, heder og ære

Vinneren av Årets Grasrottrener i hver krets motta 10 000 kroner. Klubben til den som vinner den nasjonale kåringen og blir Årets Grasrottrener i fotballen vil i tillegg motta 20 000 kroner, altså totalt 30 000 kroner til klubben som har den nasjonale vinneren.
  I fjor ble prisen vunnet av Ola Lyngvær fra Clausenengen.