Siste sjanse for mega-rabatt. Meld deg på Cupfinaleseminaret senest fredag: Spar inntil kr 2 050,-

Nå er det siste sjanse for å oppnå mega-rabatt for deltakelse på Cupfinaleseminaret 2002, som arrangeres i Oslo 24. – 26. november. Melder du deg på før 1. oktober kan du spare opp til kr 2 050,-.

Prisen for å delta på det ordinære Cupfinaleseminaret for ikke-medlemmer i Norsk Fotballtrenerforening er kr 4 300,-.

  • Som medlem i NFT får du en rabatt på kr 750,-.

  • Melder du deg i tillegg på før 1. oktober får du ytterligere kr 1 300,- i rabatt.

  Medlemmer i NFT som melder seg på før 1. oktober kan med andre ord delta til en pris som er kr 2 050,- lavere enn full pris. 
  Ikke-medlemmer som melder seg inn samtidig som de melder seg på Cupfinaleseminaret vil få medlemsrabatten. 

Programmet tar form

– Detaljene og innholdet i fagprogrammet er ikke klare ennå. Men vi lover et spennende og variert innhold med kapasiteter fra inn- og utland på plass, sier NFTs generalsekretær Teddy Moen. 

  Han kan allerede røpe at praksisen vil være tilbake som en del av programmet på Cupfinaleseminaret. Lørdag 26. november blir det flere seanser med praksis på NIHs kunstgress.

  Og som du allerede har lest på de foregående sidene: Claudio Ranieri blir seminarets store trekkplaster.

Etterutdanning og ordinært seminar

Etter to år med korona-avlyst seminar er Teddy Moen på vegne av Norsk Fotballtrenerforening stolt og glad for å kunne ønske velkommen til Cupfinaleseminaret for 33. gang. Programmet er bygd opp slik det har vært de senere åra, med to ulike tilbud:

  • Ordinært Cupfinaleseminar over to dager – fredag 25. og lørdag 26. november.
  • Etterutdanning UEFA PRO-lisens, UEFA A-lisens og UEFA KT A-lisens over tre dager – torsdag 24., fredag 25. og lørdag 26. november)

Blir fullt – meld deg på nå

Teddy Moen oppfordrer NFT-medlemmer og fotballtrenere forøvrig om å kjenne sin besøkelsestid og melde seg på årets seminar så tidlig som mulig.

  – Med bare 700 plasser tilgjengelig totalt, vil det bli fullt på seminaret. Så vil du være garantert plass, lønner det seg å sikre seg plass tidlig. 

Se VM med gode kolleger

Selv om det ikke er noen Cupfinale den helgen Cupfinaleseminaret arrangeres, lover Teddy Moen fotballfest på øverste hylle. Og det er spillefri på alle nivåer i norsk fotball den aktuelle helgen. 
  I tillegg starter fotball-VM i Qatar søndagen i forveien.

  – Vi vil å sørge for at VM-kamper på ettermiddag og kveldstid implementeres i programmet. Deltakerne skal få mulighet til å se spennende VM-kamper sammen med gode trenerkolleger gjennom helgen, lover Teddy Moen.

Fag og sosialt

Cupfinaleseminaret er en institusjon i norsk fotball og det desidert største arrangementet i Norden spesielt rettet mot fotballtrenere på alle nivåer. Det faktum at Cupfinaleseminaret i år arrangeres for 33. gang borger for at NFT sammen med medarrangører som NFF, NTF, NIH og gode samarbeidspartnere som Norsk Tipping og Thon Hotels har skapt et arrangement svært mange i bransjen setter stor pris på.

  – Norsk fotball og fotballtrenere i Norge trenger en årlig møteplass hvor man kan oppnå formell etterutdanning, bli inspirert og treffe andre kolleger under trivelige omgivelser, sier Moen og vektlegger ikke minst det sosiale aspektet ved arrangementet:

  – Å være fotballtrener kan være en ensom oppgave. Da er det viktig å bli gjort oppmerksom på at det er mange som kjenner på dette, og som har behov for å dele fag, opplevelser og ulike synspunkter med andre kolleger.

Bestill hotell direkte

Nytt i år er at deltakerne selv må bestille overnatting direkte. Det offisielle Cupfinaleseminar-hotellet er som før Thon Hotel Storo.
Benytt lenken nedenfor for å bestille hotell til NFT-rabatterte priser.