Ny episode av podkasten Fotballtreneren: Johan Fallby om å skape gode prestasjonsmiljøer

I niende episode av podkasten FOTBALLTRENEREN er idrettspsykologisk rådgiver, forfatter, foreleser og tidligere landslagsspiller i bordtennis Johan Fallby fra Sverige gjest. Her snakker han om hvordan skape gode prestasjonsmiljøer.

NY EPISODE: Johan Fallby er gjeste i niende episode av podkasten Fotballtreneren. Foto: fallby.net

Hvordan håndtere nerver? Hva kan vi, trenere og foreldre, bidra med? I denne episoden av podkasten FOTBALLTRENEREN snakker vi med Johan Fallby om hvordan skape det gode prestasjonsmiljøet. Fallby er idrettspsykologisk rådgiver, forfatter, foreleser og tidligere landslagsspiller i bordtennis fra Sverige. Etter blant annet oppgaver for toppklubben

FC København og Djurgårdens IF og ti år som ansvarlig for idrettspsykologi i Svenska Fotbollförbundet (SFF), arbeider han i dag i Fallby Idrott & Psykologi AB, samt i Fallby & Johannesson AB. Fallby har gjennom årene også utført en rekke oppdrag for klubber i ulike idretter, Sveriges Olympiska kommitté (SOK), særforbund, Riksidrottsförbundet (RF) –

og en rekke oppdrag i norsk idrett og arbeidsliv. Fallby var NFTs gjest på Cupfinaleseminaret vår i Oslo 29-30. april 2022.

For fotballtrenere – av fotballtrenere

FOTBALLTRENEREN er podkasten for fotballtrenere – av fotballtrenere. Et selvsagt valg for alle fotballtrenere som ønsker å lære mer om rollen, faget og forhold som er av interesse for trenere på alle nivåer. 
  Gjennom podkasten FOTBALLTRENEREN blir du bedre kjent med en rekke norske og utenlandske trenerprofiler, som deler av sin kompetanse. Podkasten produseres av Norsk Fotballtrenerforening i samarbeid med Norsk Tipping, en av NFTs samarbeidspartnere.

Arne Møller på laget

Det finnes allerede en rekke podkaster om fotball tilgjengelig. Der det snakkes om fotballtrenere og hva trenere gjør, hvordan de tenker og hvordan de opptrer. Ikke like ofte med erfarne fagfolk som deltakere og bidragsytere. Det er dette «vinduet» NFT har lyst til å åpne med sin egen podkast FOTBALLTRENEREN.

  – Vi vil løfte fram stemmene til ekte og autentiske fotballtrenere med solid fartstid og lang bransjeerfaring, sier podkast-ansvarlig Arne Møller.

  Alle podkastene vil være en samtale mellom Arne Møller og/eller NFTs generalsekretær Teddy Moen og en eller flere trenere. Hver episode har en varighet på mellom 30 og 60 minutter. 

NYE EPISODER: Arne Møller (til høyre) er engasjert av NFT for å produsere og lede podkasten FOTBALLTRENEREN sammen med Teddy Moen. Nye episoder kommer fortløpende framover. Gjest i første episode nå i 2022 var NRK-legenden Arne Scheie. Foto: Ivar Thoresen