Bli kjent med argentinsk fotball

Mandag 19. september inviterer Viggo Strømme til halvannen times inspirasjonsseminar om argentinsk fotball i NTG Bærums auditorium.

Først skal Argentina-kjenneren Viggo Strømme sjøl snakke om Futbol Argentina – fra potreroen til albiceleste.
  Deretter er det Pablo Nicotra som overtar scenen, med et foredrag kalt: Pamigos (Pablos amigos). Fotball og sosialt prosjekt i nabolaget, «Veinte de Diciembre» i Buenos Aires. Hvordan kan vi hjelpe?

– Pablo Nicotra er en sann ildsjel. Han er driveren bak Pamigos (Pablos amigos). NTG Bærum Fotball samarbeider med Pamigos, som igjen samarbeider med Club Veinte de Diciembre i Buenos Aires. Pamigos skal fremme gode, trygge oppvekstvilkår for fattige vanskligstilte barn og ungdom. NTG Fotball har tidligere hatt innsamlingsaksjon av sko og annet utstyr som har kommet barn i Argentina til gode. Nå inviterer vi til informasjonskveld om prosjektet samt et foredrag om argentinsk fotball, skriver Viggo Strømme på Facebook