Per Ravn Omdal fyller 75 år

En av norsk fotballs mest betydningsfulle ledere gjennom flere tiår, Per Ravn Omdal, fyller 75 år i dag. Han har bare ett ønske for dagen.

JUBILANT: Per Ravn Omdal fyller 75 år lørdag 20. august. Foto: Ivar Thoresen

Godt medlem i Norsk Fotballtrenerforening og nyslått ridder av St. Olavs Orden, Per Ravn Omdal, har kun ett bursdagsønske – og du kan bidra:
  Et gratulerende bidrag for å støtte byggingen av fotballbaner i Syria, fra deg og dine kan settes inn på konto 1503.82.85391, eller du kan vippse til 74665.

Etter et langt liv i fotballens tjeneste – som president i NFF i to perioder, som styremedlem i UEFA og FIFA, og ikke minst gjennom innsatsen for kvinnefotballen – er Per Ravn Omdal fortsatt glødende opptatt av å spre fotballglede. 
  Han er også ambassadør for NFT sitt trenerutviklingsprogram i Mathare-slummen i Nairobi (via MYSA) og en god støttespiller for foreningen i mange viktige saker.

De siste årene har Pers hjertebarn vært et prosjekt som handler om å bygge fotballbaner i Syria, og innsamling av midler til dette formålet. Målet er å gi barn i et krigsområde et bedre liv gjennom lek og glede på fotballbanen. I styret til Foreningen Fotballbaner for jenter og gutter i Kobanê, Raqqa og Qamishlo sitter også NFTs generalsekretær Teddy Moen.

Innsamlet beløp siden 2016 nærmer seg nå to millioner kroner. To kunstgressbaner sto ferdig i byen Kobanê i 2019. To kunstgressbaner sto ferdig i byen Raqqa sommeren 2022. Nå er et tredje anlegg på gang i byen Qamishlo.
  Arbeidet fortsetter, og derfor er den bursdagspresangen Per ønsker seg mer enn noe annet er bidrag til flere fotballbaner i Syria.

Det er mulig å bidra med engangsbeløp eller månedsavtale.
  Ønsker du en månedsavtale med fast månedlig trekk fra din konto, frem til de to neste banene åpnes (eller hvor lenge du vil), overføres beløpet til konto 1503.82.85391. Det er kanskje unødvendig å si det – men likevel: Hvert øre går til saken.