Goal Station – et komplett treningssystem for fremtiden

NFT har inngått en ny samarbeidsavtale med Winther Sport & Fritid og deres produkt Goal Station – et komplett treningssystem for fremtiden.

GOAL STATION: NFT har inngått en samarbeidsavtale med Winther Gruppen, som står bak treningsverktøyet Goal Station
  • ANNONSØRINNHOLD

Arena Pro fra Goal Station legger til rette for å ta talentet til nye høyder. I Appen finnes det standard øvelser, men utstyret er fleksibelt, så du kan enkelt sette opp dine egne øvelser. Kun fantasien setter grenser, og du kan følge opp din egen utvikling hele veien.
  Goal Station er et treningsområde tilsvarende den siste tredjedelen av en fotballbane i begge ender. Fra sidelinjen til midten av målet er det samme avstand som på en stor bane. Det er åtte 11er mål i full størrelse. Med Goal Station får du trent alle spillets elementer på en gang.
 Soccer Rebounder er et annet verktøy som kan benyttes i Goal Station.

Winther Sport & Fritid er en del av Winther Gruppen, som har mer enn 20 års erfaring med prosjektering og byggeprosesser. Gruppen jobber med del- og totalløsninger innenfor sport- og fritidsområdet.

  Som en del av dette tilbys blant annet Goal Station, kunstgressbaner, multibaner, panna baner, paddel, tennis og andre spesialløsninger innenfor idrett- og fritidsløsninger.

Goal Station har blitt svært populært i Danmark, og Morten Simonsen, som er individuell trener i AGF Århus, sier blant annet:
  – Goal Station er verktøy hvor vi kan gjøre mer spesifikk og individuell trening. Goal Station forbedrer det tekniske elementet av fotballspillet, og skaper samtidig noen gode tekniske vaner. Samtidig samler Goal Station inn data som vi kan bruke til å sammenligne den enkelte, og i tillegg enklere kan veilede på tekniske ferdigheter. Alt dette skaper en større motivasjon hos både spillere og trenere.

NY AVTALE: NFTs PR-mann Geson sammen med Peder Pedersen i Winther Gruppen etter at den nye samarbeidsavtalen var signert. Foto: Privat