Se hele Grasrottrenerseminaret nå

Grasrottrenerseminaret som NFF, Norsk Tipping og NFT sammen gjennomførte for andre gang, ble vellykket og faglig godt. Nå kan du se opptak av hele seminaret.

SENTRALE: Sentrale personer i forbindelse med Grasottrenerseminaret. Fra venstre Teddy Moen (NFT), Preben Stai (Norsk Tipping), Per Ravn Omdal, Bo Folke Gustavson (NFF), Andreas Morisbak og Geson Gunnarsson (NFT). Foto: Privat

–  Vi er veldig fornøyde med gjennomføringen av seminaret. Med proffe folk foran og bak kamera, så ble dette en bra seanse for de som var til stede og de som fulgte streamen, sier Bo Folke Gustavson, fagansvarlig barn og ungdom i NFF til fotball.no.

   Grasrottrenerseminaret 2022 lørdag 23. april ble akkurat hva det skulle være: Et inspirerende kickoff til årets barne- og ungdomsfotballsesong. Spennende gjester og godt fotballfaglig innhold gjorde at deltakerne fikk godt faglig påfyll og inspirasjon.

Nå kan også alle som ikke var til stede få med seg innholdet fra hele seminaret, som ble streamet fra start til mål.