Gratis Grasrottrenerseminar – husk å melde deg på

NFF, NFT og Norsk Tipping gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til nytt gratis Grasrottrenerseminar lørdag 23. april. Påmeldingsfristen er 20. april.

Grasrottrenerseminaret 2022 arrangeres lørdag 23. april fra kl.13:00-15:00 i Ullevaal Panorama. Det er mulig å delta enten ved å være fysisk til stede eller ved å følge direktesendt stream.
  – Dette håper vi blir et inspirerende «kick-off» til årets barne- og ungdomsfotballsesong. Vi kan som i fjor tilby både spennende gjester og godt fotballfaglig innhold, sier Bo Folke Gustavson, fagansvarlig barn og ungdom i NFF.
  – Seminaret streames og vi oppfordrer alle klubber og trenere som ikke har mulighet til å ta turen til Ullevaal til å arrangere lokale trenerforum hvor seminaret kan vises, sier Gustavson.
  Påmeldingsfristen er 20. april

Faglig påfyll og inspirasjon

Deltakerne kan se frem til noen timer med faglig påfyll og inspirasjon fra ulike roller i Fotball-Norge. Blant annet stiller landslagstrenerne Brede Hangeland og Hege Riise til samtaler med seminarvert Guro Fostervold.  

Gode samtaler blir det også når Siv Gjesdal (styremedlem i NFT), tidligere trener og spiller, nå forsker ved NIH, sammen med tidligere toppfotballspiller og trener, nå barnefotballtrener og forfatter Anders Jacobsen skal diskutere hva som er optimal trener- og spillerutvikling i barne- og ungdomsfotballen.

Programmet kl.  13:00 – 15:00: 

• «Fotball for alle – glede, drømmer og fellesskap» 

Åpning av seminaret.

• «Foreldretreneren, et konkurransefortrinn?» 

Samtale mellom Guro Fostervold Tvedten og Brede Hangeland.

• «Den mestringsfokuserte treneren» 

Samtale mellom Guro Fostervold Tvedten, Siv Gjesdal og Anders Jacobsen.

• «Like muligheter» – hva betyr det i praksis? 

Paneldebatt.

• Årets Grasrottrener 2022 – Landets viktigste fotballtrenere

Paneldebatt.

•  Takk for at du er trener!

Per Ravn Omdal avslutter seminaret.

• Pause

Vi går ut for å se aktivitet på Ullevaal-gresset. Aktivitet ute banen med mulighet for å besøke Ullevaal Stadions nye garderobeområde.