Nå kommer Landslagsskolen TV

Gjennom det nye konseptet Landslagsskolen TV, lanser NFF nå over 200 nye læringsvideoer for trenere og spillere.

FANTASTISK JOBB: Thomas Brantsæter har gjort en fantastisk jobb med å få visualisert læringspunktene i Landslagsskolen. Foto: Ivar Thoresen

– Landslagsskolen er først og fremst en fagplan som skal bidra til at vi samler oss om en felles faglig retning i norsk spillerutvikling. Planverket var gjennom en kraftig revidering i 2021, men nå kommer versjon 2.0. Thomas Brantsæter har gjort en fantastisk jobb med å få visualisert læringsmomentene i Landslagsskolen, som jeg både håper og tror mange trenere der ute vil få glede av, forteller leder for spillerutvikling i NFF, Håkon Grøttland til fotball.no.

Brantsæter legger til at han håper videoene kan fungere som både inspirasjon og pedagogisk verktøy i treningsprosessen for spillere og trenere.
  –  Spillere og trenere får nå enkel tilgang til konkrete videoeksempler på viktige læringsmomenter i alle spillets faser, samt ekstra videoer innenfor temaet 1v1. Videoene er knyttet opp mot individuelle læringsmål og sentrale momenter for laget, med eksempler hentet fra både aldersbestemte landslag og A-landslagene våre. De kan lastes ned for at de enkelt skal kunne tas i bruk en hektisk klubbhverdag, samt av de over 1500 trenerne tilknyttet Landslagsskolen, sier Brantsæter til fotball.no.

Se promovideo for Landslagsskolen TV i vinduet nedenfor: