Trenerkveld med Anders Jacobsen

Rundt 50 fotballtrenere tok tirsdag kveld turen til NFT Agders trenerkveld da bokaktuelle Anders Jacobsen tok turen til Sørlandet.

VELKOMMEN: Teddy Moen var glad for å ønske Anders Jacobsen velkommen tilbake til Sørlandet. Foto: Privat

Den tidligere Start-kapteinen Anders Jacobsen med en spillerkarriere som i tillegg inkluderer klubber som Vålerenga, Lillestrøm, Skeid, Sheffield United, Stoke og Notts County er høyaktuell med boka HJELP, jeg har blitt FOTBALLTRENER. 
  Jacobsen har også vært trener i både Skeid og Strømsgodset, har lang erfaring som barnefotballtrener og jobber som lærer på videregående skole.

Og det var nettopp hans nye bok som dannet rammene for kveldens program for årets første trenerkveld på Håndverkeren Pub i Kristiansand – da Teddy Moen og NFT Agder fulgte opp de tre tidligere trenerkveldene, som ble gjennomført i fjor høst.
  Det ble en spennende og inspirerende kveld med fine debatter om barnefotball og utfordringene som følger det å være trener i barnefotballen.

PRATEN GIKK LETT: Noen av deltakerne på Trenerkvelden tirsdag kveld. Fra venstre: Anders Jacobsen (debattant), Alf Erik Svela (Trener IK Start 2/G19 og lærer KKG Toppidrett), Tomi Markowski (utviklingssjef IK Start), Frode Fredriksen (Lærer KKG Toppidrett og tidligere trener for IK Start A-stall) og Yngvar Håkonsen (daglig leder NFF Agder). Foto: Privat