Slik beholder du din UEFA B-lisens – bli med på Cupfinaleseminaret Vår

For å beholde din UEFA B-lisens, trenger du 20 timer etterutdanning i løpet av en treårsperiode. Er din lisens gått ut, eller går den ut i 2022? 10 av de påkrevde 20 timene kan du skaffe deg ved å delta på Cupfinaleseminaret Vår.

VELKOMMEN: NFTs daglige leder Teddy Moen ønsker velkommen til Cupfinaleseminaret Vår siste helgen i april. Foto: Ivar Thoresen

Cupfinaleseminaret Vår i Oslo 29. og 30. april er en helt ny møteplass og et seminar hvor først og fremst UEFA B-lisens trenere er målgruppen. Selvsagt kan trenere med andre lisenser også delta. Arrangementet et i regi av Norsk Fotballtrenerforening med Norges Fotballforbund som medarrangør.
  Deltakelse gir 10 timer godkjent etterutdanning for UEFA B-lisens trenere.

Teori og praksis

Over to dager blir det masse om ungdomsfotball, coaching, metodikk, spillerutvikling og foreldreengasjement. Det blir også egen praksis på Norges Idrettshøgskole (kunstgresset).
  Dette er også en fantastisk anledning til å kombinere seminaret med å sitte ringside på Cupfinalen for menn lørdag 30. april kl. 16.00. 

Programmet for seminaret – med trenerkapasiteter fra inn- og utland – vil bli presentert på fotballtreneren.no i løpet av første uka i april.

10 timer til på Cupfinaleseminaret

Hvis du melder deg på det 33. Cupfinaleseminaret fra 25.-26. november På Meet Ullevaal i Oslo, vil du få godkjent ytterligere 10 timer med etterutdanning til din UEFA B-lisens.
  Ved å delta på både Cupfinaleseminaret Vår (april) og det ordinære Cupfinaleseminaret (november), vil du altså kunne sikre deg de 20 påkrevde etterutdanningstimene i løpet av året, og får fornyet din trenerlisens for tre nye år.
  Påmeldingen til Cupfinaleseminaret i november åpner i mai.

Medlemmer i  NFT får 750 kroner i rabatt på deltakeravgiften på Cupfinaleseminaret Vår, og det samme på det ordinære Cupfinaleseminaret. NFT-medlemmer som deltar på begge seminarene vil i tillegg få en voucher med ytterligere kr 250,- i rabatt.

Hva med de som har gammelt C-kurs eller trener-II?
  Det finnes flere tusen fotballtrenere i Norge som tar hatt hva vi tidligere benevnte som C-kurs eller trener-II. Dette er utdanning som tilsvarer det som i dag kalles UEFA B-lisens.
  Om du er blant dem som ønsker å oppgradere ditt C-kurs eller trener-II kurs til en UEFA B-lisens, fortvil ikke: Meld deg på Cupfinaleseminaret VÅR i slutten av april og senere på det 32. Cupfinaleseminaret i november.
  På den måten kan du også sikre deg en oppdatert trenerlisens! Velkommen.