Mark Dempsey blir assistent på U21-landslaget

Mark Dempsey blir Leif Gunnar Smeruds nye assistenttrener på Norges U21-landslag.

KLAR FOR NORGE: Mark Dempsey blir Lef Gunnar Smeruds nye assistenttrener på Norges U21-landslag. Foto: NTB

Det bekrefter Smerud overfor VG.
  Tore André Flo har frem til nå hatt denne rollen, samtidig som han var ansatt i Chelsea. Nå er Flo hovedtrener i Sogndal, og den rollen lar seg ikke kombinere med å være assistent på U21-landslaget.

Mark Dempsey skal fortsette i sin trenerrolle på Manchester Uniteds akademi, samtidg som han assisterer Leif Gunnar Smerud for Norge. Dempsey ble hentet tilbake til Manchester United av Ole Gunnar Solskjær, mens Solskjær var manager i klubben.
  De to har også tidligere jobbet sammen i Molde, da Dempsey var Solskjærs assistent i hans første periode som Molde-trener. Han ble da hentet fra jobb i Tromsø.
  Dempsey kjenner norsk fotball godt, etter mange jobber her gjennom en årrekke. I tillegg til tida i Molde, har han vært hovedtrener både i Haugesund, Start og Kongsvinger, i tillegg til i Djurgården i Sverige.

– Jeg er veldig glad for at en slik kapasitet ønsker å jobbe med U21-landslaget. Da får vi også videreført det å ha en med referanser fra en topp europeisk storklubb i gruppen, sier Smerud til VG.