Veo ny NFT-partner: Video og kampanalyse enkelt og effektivt

Gjennom en ny samarbeidsavtale med Veo åpner Norsk Fotballtrenerforening nye muligheter for video og kampanalyse enkelt og effektivt for alle – til spesialpris for NFTs medlemmer.

AUTOMATISK: Med et automatisk kamera som enkelt monteres på et stativ kan kamper og trening enkelt filmes med Veos løsning. Foto: Veo

Rundt 200 klubber i Norge – fra toppklubber som Lillestrøm, Viking, Avaldsnes og Strømsgodset, til typiske breddeklubber som Mathopen, Kolstad og Grue – bruker allerede løsningen fra Veo, og stadig flere kommer til.
  – Dette er alt klubben trenger. En a- til å-løsning som svært enkelt dekker klubbens behov både når det gjelder video og analyse, forteller Partnerships manager Jerry Jarnald i Veo Technologies.

Kan brukes av hvem som helst

Løsningen fra Veo består av et bærbart automatisk kamera, skreddersydd for filming av fotballkamper. Kamera krever ikke manuell styring. Det er bare å montere det opp og starte innspillingen via mobilen.
  I tillegg følger dem med et analyseverktøy, som er knyttet til kamera-løsningen.
  – Det er veldig enkelt å operere. Hvem som helst kan bruke dette. Bredden får samme muligheter som eliten, og spillerne selv kan delta og skape sine klipp. Systemet er lett, det sparer deg for tid og engasjerer spillerne på en positiv og utviklende måte, sier Jarnald.

NFT-rabatt

Løsningen fra Veo er heller ikke spesielt kostbar. Kameraet koster rundt 12 000 kroner, mens abonnement på software og analyseverktøy koster fra 295 kroner måneden.
  I tillegg tilbys medlemmer i NFT en rabatt på rundt 1 000 kroner (€ 100) ved kjøp av løsningen.

Anbefalt av årets unge trener

Even Sel fra Bryne ble kåret til Årets unge trener i norsk fotball i fjor av NFT. Hans klubb Bryne er en av klubbene som benytte seg av Veo. Her forklarer Even Sel hvorfor:
  – Vi i Bryne FK er veldig opptatt av spillerutvikling. Videoanalyse er et godt virkemiddel i utviklingen av lag og enkeltspillere og til å filme treninger og kamper bruker vi Veo. 
  – Det at spillerne får se seg selv på video er veldig god læring og er noe vi bruker mye tid på. Vi filmer treninger og kamper på våre aldersbestemte lag og i etterkant deles videoen på en veldig enkel måte til spillerne, slik at de kan evaluere seg selv. Veo-kameraet brukes også aktivt på vårt A-lag i OBOS-ligaen. Treninger filmes og deles med spillerne i etterkant. Trenerne bruker video fra Veo til å evaluere økten. Hva var bra? Hva kan bli bedre?
  – Vi er fornøyd med kvaliteten på Veo og servicen vi har fått underveis. Kvaliteten er god og brukervennligheten holder høyt nivå. Det er enkelt å bruke Veo, og helt perfekt at kameraet filmer av seg selv. Enkelt og bra, sier Even Sel.

Til nytt nivå

Også Oslo-klubben Lyn er fornøyd med løsningen.
  – Kjøpet av Veo-kameraer har tatt spillerutviklingen i Lyn til et nytt nivå. Dette fordi vi nå får filmet alt av treninger og kamper, lagt ut til spillere/trenere og med en god og interaktiv nettside får vi laget klipp som kan deles med både spillere på individ-nivå, samt detaljer som lag. Alt uten at vi trenger å gjøre noe annet enn å gjøre kameraet klart til filming. Vi får dermed filmet all aktivitet uten at vi trenger å bruke trenerressurser til å filme for hånd, både hjemme og borte, sier utviklingssjef Jørgen Reikerås i Lyn Fotball.

  • For å lese mer om løsningen, se hvilke klubber som benytter den og komme i kontakt med Veo om du ønsker en presentasjon eller kjøp av løsningen, se: go.veo.co/fotballtreneren
ENKELT: Det automatiske kameraet fra Veo monteres enkelt på et stativ for å filme trening og kamp. Innspillingen styres via mobilen. Foto: Veo